Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd mistet poengtrøya

Thor Hushovd endte på 83.plass i dag. Men han depper ikke.

Thor Hushovd klamret seg til feltet over de to første fjellene, men måtte slippe over den tredje fjellovergangen. Da mistet han også poengtrøya.

Sammenlagt endte Hushovd på 83. plass i etapperittet Castillo og Leon, som ble avsluttet lørdag, men målet hans var da heller ikke å kjempe om en plass høyt oppe på resultatlisten sammenlagt.

- Jeg vil kjøre her for å bygge opp styrke, sa Thor Hushovd til NTB før han startet på det fem etapper lange rittet.

Han vant den første etappen og fikk en annenplass i tillegg. Han hadde poengtrøya i rittet helt til han måtte slippe over den tredje fjellovergangen på avslutningsetappen, så det er helt klart at Credit Agricole-rytteren er på rett vei og i rute til Tour de France, som starter i Paris 5. juli.

- Jeg hang med over de første fjellene, men måtte slippe og slet tungt mot slutten, sa Hushovd til Syklingens Verden etter at rittet var over lørdag.

Mads Kaggestad slo Hushovd sammenlagt, og han slo også sin mer berømte lagkamerat på den siste etappen.

- Jeg satt bra med til midten av den fjerde og siste fjellovergangen. Da var det slutt på kruttet, sa Mads Kaggestad etter å ha kjørt inn til 53. plass på etappen. Han ble nummer 71 sammenlagt.

Det var spanieren Francisco Mancebo Perez som vant rittet sammenlagt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media