Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd på fjerdeplass

På andre etappe av Dauphiné Libéré.

(Dagbladet.no/ANB): Tirsdagens etappe gikk fra Bourgoin-Jallieu til Saint-Galmier over 203 kilometer.

Philippe Gilbert og to av hans lagkamerater fra Francaise des Jeux-laget stakk i brudd etter bare 44 kilometer, og Gilbert syklet inn over fem minutter før andremann Samuel Dumoulin. Dumoulin støtet sammen med Peter Wrolich rett før mål.

Thor Hushovd vant spurten i hovedfeltet og syklet inn til fjerdeplass, 5.23 bak vinneren. Nordmannen ligger på åttendeplass i sammendraget.

- Jeg er sterk

– Jeg hadde en kjempespurt tirsdag. Det var en bakke opp til mål og flatt de siste 150 meter. Spurten var bra og jeg føler meg sterk om dagen. Nå skal jeg ta de neste dagene som trening, før jeg håper å vinne søndagens etappe, sier Hushovd til Avisenes Nyhetsbyrå.

Nordmannen slo blant annet Stuart O\'grady i spurten.

Den norske CSC-rytteren Kurt-Asle Arvesen endte på 118. plass, 5.47 bak, mens Hushovds lagkamerat Mads Kaggestad fikk samme tid og endte på 127. plass.

Arvesen prøvde seg på et brudd mot slutten, men fikk ikke med seg noen.

FJERDEMANN: Her ruller Thor Hushovd(til høyre) inn som fjerdemann på andre etappe av rittet Dauphiné Libéré. Nordmannen ligger på åttendeplass i sammendraget. Foto:SCANPIX
FJERDEMANN: Her ruller Thor Hushovd(til høyre) inn som fjerdemann på andre etappe av rittet Dauphiné Libéré. Nordmannen ligger på åttendeplass i sammendraget. Foto:SCANPIX Vis mer

Philippe Gilbert tok over ledelsen i sammendraget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media