Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd slått på målstreken

Manglet marginene, sier han.

Thor Hushovd ble slått på målstreken av sloveneren Matej Mugerli på den sjette etappen i Katalonia rundt.

– Det ble nok en knallhard etappe hvor det gikk fort hele dagen. Jeg kjørte veldig sterkt i dag - spesielt i bakkene. Var med i to brudd fra start, men de ble kjørt inn. Deretter var det en som støtet én kilometer og jeg vant spurten bak enkelt, sier Hushovd til Syklingens Verden. 

- Jeg manglet kun ti meter på å ta han igjen og hadde ikke marginene på min side, men det viktigste er at formen er der den skal være, sier Grimstad-gutten.

Mugerli fullførte etappen på fire timer, to minutter og ett sekund. Han ble fulgt av nordmannen og Manuel Quinziato fra Italia.

David Canada Gracia fra Spania leder etapperittet sammenlagt foran Santiago Botero Echeverry (Colombia) og Christophe Moreau fra Frankrike. Hushovd leder imidlertid poengkonkurransen suverent.  

Mads Kaggestad ble nummer 62 på den 166,4 kilometer lange etappen fra Manlleu til Lloret de Mar. Han kom i mål fem minutter etter lagkamerat Hushovd.

– Sidevind førte til at feltet sprakk opp rett etter starten. Jeg satt og sov og havnet i felt to sammen med mannen som hadde ledertrøya og hele laget hans. Resten av dagen lå vi på strek og det ble en hard dag. Thor var bare helt rå i dag og satt med klatrerne i bakkene, forteller Kaggestad. (ANB)

<B>I FORM:</B> Thor Hushovd viser at storformen er gryende i Katalonia rundt. I dag var han bare 10 meter unna en ny etappeseier.
<B>FORNØYD:</B> Slik feiret Thor Hushovd nasjonaldagen 17. mai etter å ha vunnet en etappe. I dag ble han snytt for kosen av Matej Mugerli.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media