Hushovd snart klar for nytt lag

Fire-fem aktuelle arbeidsgivere.

Thor Hushovd regner med å ha skrevet under for en ny klubb i løpet av en uke eller to, melder NRK.

I forrige uke ble hans Credit Agricole-laget en saga blott og den spurtsterke syklisten var uten arbeidsgiver. Nordmannen var kaptein for det franske laget i årets Tour de France.

- Jeg jobber med fire-fem lag og håper at jeg innen en uke vet hva om skjer neste år, sier Hushovd til NRK.

- For det første vil jeg være på et stort lag som kjører alle store løp i verden, både klassikerne og de store tourene, spesielt Tour de France, sier Hushovd.

- Det er ikke noe mål i seg selv å være hovedkaptein, jeg vil bare være på et lag som vil gi la meg få sjansen når jeg kan vinne, sier han.

- Jeg vil kjøre på et lag der jeg har en fri rolle og blir kjørt for på dager der jeg har en sjanse til å vinne, fortsetter Hushovd.

Uansett håper Hushovd å få en avklaring i løpet av kort tid.

Hushovd trakk seg i forrige uke fra OL-start på grunn av sykdom. Han har siden Tour de France slitt med en lei forkjølelse.

JAKTER PÅ JOBB: Thor Hushovd er i sluttfasen i jakten på en ny arbeidsgiver. En avklaring kan ventes i løpet av kort tid. Foto: PEDER GJERSØE/SCANPIX
JAKTER PÅ JOBB: Thor Hushovd er i sluttfasen i jakten på en ny arbeidsgiver. En avklaring kan ventes i løpet av kort tid. Foto: PEDER GJERSØE/SCANPIX Vis mer

(NTB)

Hushovd snart klar for nytt lag