Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd spurtet best i hovedfeltet

- Jeg trengte dette.

Thor Hushovd var sterkest i spurten og sikret seg en god plassering i sitt første ritt for sesongen søndag.

Nordmannen, som sliter med forkjølelse for tiden, var sterkest i spurten da hovedfeltet kom til mål i rittet GP d\'\'Ouverture La Marseillaise.

Herveé Duclos-Lassalle vant rittet som ble avgjort i en utbrytergruppe.

- Årets første ritt gikk bra for min del, og det var godt endelig å komme i gang med sesongen. Underveis hadde jeg en god følelse, og jeg trengte dette løpet for å komme i gang, sa Hushovd til Syklingens Verden.

Crédit Agricole-rytteren vant spurten i hovedfeltet og ser fram mot å ta fatt på en ny sesong i den grønne trøya, en sesong som ifølge VG kan bli nordmannens siste med det franske laget.

Banken som sponser laget har nemlig varslet at de ikke kommer til å satse videre på sykkelsporten. Dermed må laget jakte en ny sponsor, men flere andre lag har allerede kontaktet Hushovd for å få ham til å bytte.

- Jeg har ikke fått noe tilbud, men fått henvendelser fra andre lag, sier han til VG. Hushovds neste konkurranse blir Tour de Mediterraneen som starter 12. februar.

(NTB)

TILFREDS HUSHOVD: - Jeg trengte dette løpet for å komme i gang, sier Thor Hushovd etter å ha vunnet spurten i hovedfeltet i årets første ritt. Foto: SCANPIX
TILFREDS HUSHOVD: - Jeg trengte dette løpet for å komme i gang, sier Thor Hushovd etter å ha vunnet spurten i hovedfeltet i årets første ritt. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media