Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd spurtet inn til andreplass i Tour Mediterraneen

Bak John Degenkolb.

ANDREPLASS: Thor Hushovd spurtet til en andreplass i Tour de Mediterraneen i dag. Senere i ettermiddag venter en tempoetappe.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
ANDREPLASS: Thor Hushovd spurtet til en andreplass i Tour de Mediterraneen i dag. Senere i ettermiddag venter en tempoetappe. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thor Hushovd nådde ikke helt opp i spurten, men kapret annenplassen bak John Degenkolb på 3. etappe av sykkelrittet Tour Méditerranéen.

Rytterne får en hektisk dag i Frankrike med også tempoetappe senere lørdag. Hushovd fikk en god oppladning til den over de 63 kilometerne fra Lambesc til Saint Rémy de Provence.

Men tyskeren Degenkolb fortsatte å dominere rittet. Han vant sin tredje strake etappe da han spurtslo Hushovd og italieneren Sonny Colbrelli.

Vegard Stake Laengen deltar også i Tour Méditerranéen. Han var ikke blant de raskeste på den første av lørdagens etapper.

(NTB)

Hele Norges coronakart