Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd sto av Tour of California

- Føler meg rett og slett tom.

FØLER SEG TOM: - Jeg har ikke følt meg helt bra siden jeg kom til USA, men i dag (torsdag) var jeg rett og slett tom. Det var ikke noe mer å hente, og jeg var ute av stand til å fortsette rittet, sa Hushovd. Foto: Doug Pensinger/Getty Images/AFP
FØLER SEG TOM: - Jeg har ikke følt meg helt bra siden jeg kom til USA, men i dag (torsdag) var jeg rett og slett tom. Det var ikke noe mer å hente, og jeg var ute av stand til å fortsette rittet, sa Hushovd. Foto: Doug Pensinger/Getty Images/AFP Vis mer

Verdensmester Thor Hushovd sto av Tour of California på sykkel på den femte etappen torsdag. Han følte seg tom. - Jeg har ikke følt meg helt bra siden jeg kom til USA, men i dag (torsdag) var jeg rett og slett tom. Det var ikke noe mer å hente, og jeg var ute av stand til å fortsette rittet, sa Hushovd i følge cyclingnews.com.

- Thor brøt etter 80km på dagens et i California.Hadde en tung følelse fra start og ble verre utover etappen. Bare å komme seg hjem å trene, skriver trener Atle Kvålsvoll på Twitter. Han sa at han var skuffet over å måtte forlate både rittet og lagkameratene. - Dersom det hadde vært mulig ville jeg gjerne ha fortsatt, for avslutningsdagen i dette rittet har hele tiden vært et mål for meg. Men det gikk rett og slett ikke, så det eneste jeg kan gjøre nå er å ønske lagkameratene lykke til, sa Garmin-Cervélo-rytteren. Han sa også at han var stolt av det laget hadde prestert på de første etappene i Tour of California i år.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media