Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd sykler Touren likevel

Var i tvil etter VM.

THOR TAR EN TOUR TIL: Thor Hushovd sa etter sykkel-VM sist helg at han var usikker på om han ville satse på Tour de France i 2010. I dag kommer beskjeden om at han vil forsvare den grønne trøya.
En utslitt Thor Hushovd måtte bryte sykkel-VM. Løypa var for hard for superspurteren.Foto: Bård Idås, Scanpix
THOR TAR EN TOUR TIL: Thor Hushovd sa etter sykkel-VM sist helg at han var usikker på om han ville satse på Tour de France i 2010. I dag kommer beskjeden om at han vil forsvare den grønne trøya. En utslitt Thor Hushovd måtte bryte sykkel-VM. Løypa var for hard for superspurteren.Foto: Bård Idås, Scanpix Vis mer

|||Syklisten Thor Hushovd dropper ikke Tour de France og trøyejakten neste år.

- Å vinne den grønne poengtrøya var mitt store mål i 2009. Slik vil det også være neste år, sier Hushovd i en pressemelding fra Cervélo-laget.

Hushovd sa etter landeveis-VM at han ikke var helt sikker på om det ble Tour-deltakelse neste år. Nå er tonen annerledes.

- Jeg elsker Tour de France. Det blir sikkert tøff kamp om trøya. Jeg kommer til å endre litt på opplegget neste år for å være i toppform også i VM. Da passer løypa meg bedre.

Hushovd kommer til å være på plass under presentasjonen av Tour de France-opplegget for 2010.

Den finner sted 14. oktober.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling