Hushovd tapte nok en spurt

Thor Hushovd endte på en fjerdeplass på den sjuende og siste sykkeletappen i Tirrano - Adriatico tirsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alessandro Petacchi viste seg nok en gang sterkest i spurten og vant den avsluttende etappen. Italieneren vant dermed også spurttrøyen i rittet.

Det ble nok en massespurt på den siste etappen i Italia. Den 166 kilometer lange etappen ble vunnet av spurtkongen og hjemmefavoritten Alessandro Petacchi fra Team Milram.

– Jeg ville virkelig vinne i dag, og jeg var mer innbitt enn de andre dagene. Det var ikke enkelt med den sterke vinnen, men lagkameratene mine gjorde en meget god jobb, sa Petacchi til AP etter rittet.

Hushovd passe fornøyd

Thor Hushovd lå godt plassert i hovedfeltet da det dro seg mot spurten, men hadde ingen lagkamerater fra Credit Agricole til å hjelpe seg. Dermed måtte han ta til takke med fjerdeplassen.

– Jeg er sånn passe fornøyd med dagen i dag egentlig. Det gikk greit, men nådde ikke fram da det virkelig dro seg til mot mål, sa Thor Hushovd til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) etter rittet.

Thor Hushovd vant den fjerde etappen av Tirrano-Adriatico, og ledet med to spurtpoeng på Petacchi før den siste etappen. Men Petacchi knep de nødvendige spurtpoengene som gjorde at han Hushovd ble henvist til andreplass. Likevel er Hushovd godt fornøyd med sin egen innsats i Tirrano – Adriatico.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer