Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd tapte spurten

Fjerdeplass på siste etappe i Australia.

Det ble en massespurt på den avsluttende femteetappen av Tour Down Under. Thor Hushovd hang fint med, men maktet ikke å vinne i varmen i Australia. Hushovd ble nummer fire, Allan Davis vant etappen.

Spurtkongen Robbie McEwen ble nummer to, mens italienske Simone Cadamuro tok tredjeplassen.

– Jeg avsluttet løpet på en akseptabel måte. Det mest positive i dag var at gutta kjørte et perfekt opptrekk helt etter boka. Og det var bare jeg som manglet litt krefter på slutten. Men da vet jeg hva jeg må jobbe med utover våren. Selv om det har vært varmt her har det vært en bra uke. Nå venter Frankrike, sier Hushovd til Syklingens Verden.

Hushovds lagkamerat, Mads Kaggestad endte på 77. plass, men var fornøyd med dagen.

– En bedre dag i dag hvor vi jobbet godt sammen som lag. I tillegg var ikke varmen så plagsom. Foruten varmen har det vært en fantastisk bra tur, sier Kaggestad.

Hushovd endte på 33. plass sammenlagt – nesten 23 minutter bak vinneren, med Kaggestad på 60. plass.

Hjemmefavoritt Simon Gerrans fra Ag2r vant Tour Down Under, seks sekunder foran spanske Luis Leon Sanchez Gil fra Liberty Seguros.

Robbie McEwen tok tredjeplassen – 14 sekunder bak vinneren.

(ANB)

FJERDEPLASS: Thor Hushovd måtte se seg slått av tre mann i spurten i siste etappe i Tour Down Under i Australia.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling