Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd uenig med Arvesen

Vil ikke kjøre kun for Edvald i VM.

VM-KLARE: Thor Hushovd (t.v.), Gabriel Rasch og Edvald Boasson Hagen skal kjøre på det norske VM-laget i landeveisritt. Thor Hushovd mener det er feil å satse alt på kometen Boasson Hagen, slik Kurt Asle Arvesen har foreslått.
Foto: Tor Erik Schrøder, Scanpix
VM-KLARE: Thor Hushovd (t.v.), Gabriel Rasch og Edvald Boasson Hagen skal kjøre på det norske VM-laget i landeveisritt. Thor Hushovd mener det er feil å satse alt på kometen Boasson Hagen, slik Kurt Asle Arvesen har foreslått. Foto: Tor Erik Schrøder, Scanpix Vis mer

|||Edvald Boasson Hagen stormer videre i sykkeltoppen med nye seirer. Men Thor Hushovd mener ikke at kometen skal være kaptein på VM-laget.

Det var Kurt Asle Arvesen som nylig sa at det norske laget nå burde kjøre for Boasson Hagen i VM-landeveisrittet neste uke.

- Jeg er ikke helt enig i det da både Kurt Asle, Edvald og jeg har våre ferdigheter. Hvis det er flere av oss som henger med når det er noen runder igjen, så får vi ta en dialog da, sier Hushovd til VG.

- Heller ikke de store nasjonene kjører for én mann, legger han til.

VM-løypa er tøff. Hushovd var skeptisk en stund, men nå føler han seg optimistisk.

- Jeg har lyst til å kjøre bra i VM, sier superspurteren.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media