Hushovd vant gårsdagens Tour de France-etappe

Ti meter før mål slapp Thor Hushovd styret og klappet seg seierssikkert på brystet. Så strakk han armene i været, knep igjen øynene og svelget en aldri så liten klump. Etterpå var det bare moro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går var det ingen velt, ingen brudd, ingen dramatikk som kunne ødelegge. Det var duket for Hushovd. Og som han innfridde. Etter strålende lagarbeid gjennom hele rittet slapp han hjulet til opptrekker Julian Dean 250 meter fra mål og parkerte feltet.

Foran flere titalls millioner TV-tittere rullet han alene over mål mens han eksponerte det norske flagget og sin egen idrettsglede.

-  I dag vant jeg en real spurt og fikk vist at jeg er verdens beste spurter. Denne seieren er mye større enn den første jeg vant i Tour-en for to år siden, sier Hushovd til NTB.

Trygghet i Susanne

Folk som kjenner Thor Hushovd godt har aldri opplevd ham så trygg, harmonisk og selvsikker som nå. En stor del av årsaken heter Susanne Haaheim. Hun er Thors samboer og støtte i tykt og tynt.

Sammen med henne har Thor funnet roen og tryggheten. En å snakke med om alt og ingenting. En som forstår hva han driver med, hva som skal til og som støtter ham fullt ut.

Men også en person som kan hjelpe Thor å tenke på noe annet enn jobben.

-  Sånn som jeg lever er det utrolig viktig å ha ei dame som er så rolig som Susanne og som også tenker på noe annet enn sykling. Hun er en enorm støtte for meg, sier Hushovd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer