Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd var hjelperytter

Mens Arvesen trakk seg fra 4 Jours de Dunkerque.

Sébastien Hinault hadde en gyllen sjanse til å ta sammenlagtledelsen etter fjerde etappe i sykkelrittet 4 Jours de Dunkerque. Derfor ble Thor Hushovd hjelpemann for franskmannen.

Men Hinault endte på tredjeplass, 12 sekunder bak Pierrick Fedrigo fra Frankrike som vant den 190 kilometer lange etappen lørdag.

– I dag syklet vi for Hinault. Derfor lå jeg bare i feltet og kontrollerte, sier sørlendingen til Avisenes Nyhetsbyrå.

Selv endte han på 15. plass, 36 sekunder bak Fedrigo. Og ligger dermed på 11. plass sammenlagt. Men rittet er først og fremst en oppkjøring til Tour de France i juli.

Kurt Asle Arvesen måtte stå over etapperittet. Han var våken mesteparten av natt til i dag med mageproblemer og trakk seg fra rittet.

Han lå da på 44. plass sammenlagt etter å ha syklet inn til 15. plass på gårsdagens etappe. Det lyktes ikke ANB å komme i kontakt med Arvesen lørdag kveld.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling