- TRENGTE Å AVREAGERE: Heinrich Haussler ble lørdag tatt for fyllekjøring. Den australskfødte tyskeren forklarer oppførselen med at han trengte å avreagere etter et skuffende Tour of California. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PATRICK HERTZOG
- TRENGTE Å AVREAGERE: Heinrich Haussler ble lørdag tatt for fyllekjøring. Den australskfødte tyskeren forklarer oppførselen med at han trengte å avreagere etter et skuffende Tour of California. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PATRICK HERTZOGVis mer

Hushovds lagkamerat tatt for fyllekjøring

Heinrich Haussler ber om unnskyldning.

|||Thor Hushovds lagkamerat i Cervélo-laget, Heinrich Haussler, ber om unnskyldning etter at han ble tatt for fyllekjøring lørdag.

Han krasjet med en annen bil og ble avhørt av politiet som slo fast at han ikke var edru. Ingen ble skadet i ulykken den ulykkelige syklisten hadde ansvaret for.

- Jeg ønsker å be alle, særlig lagkameratene mine, om unnskyldning.

- Årsaken til at dette kunne skje var at jeg var voldsomt skuffet etter å ha måttet stå av Tour of California. Jeg trengte å avreagere litt etter den nedturen, men det er selvsagt ingen unnskyldning for oppførselen min, sa Haussler.

Cervélo-laget sier det er innstilt på å jobbe sammen med Haussler, slik at han ser alvoret i det han har gjort. Det vil bli lagt vekt på at han ikke gjør tilsvarende ting i framtiden, men ytterligere konsekvenser får ikke fyllekjøringen for ham, i alle fall ikke i samband med syklingen og deltakelsen i Cervélo-laget.

(NTB)