Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Husker ikke hvem jeg snakker med etter et løp uansett

Northug om kjærestens TV-jobb.

GREIT FOR MEG: Petter Northug, her sammen med Marit Bjørgen, sier at han ikke hadde hatt noe imot det dersom kjæresten Rachel Nordtømme hadde vært TV-reporter under VM i Oslo. Foto: Heiko Junge / Scanpix
GREIT FOR MEG: Petter Northug, her sammen med Marit Bjørgen, sier at han ikke hadde hatt noe imot det dersom kjæresten Rachel Nordtømme hadde vært TV-reporter under VM i Oslo. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

SEISER ALM / OSLO (Dagbladet): Det stormet voldsomt rundt Petter Northugs kjæreste, Rachel Nordtømme, da det i forrige uke kom frem at hun var aktuell som tv-reporter for TV2 under VM.

Nordtømme valgte til slutt å trekke seg på grunn av oppstyret, og gikk hardt ut mot Otto Ulseth.

- Hans jobb er å sørge for minst mulig bråk. Her har han gjort det motsatte, sa hun.

Ok for Northug På en pressekonferanse i dag svarte Ulseth og Northug på spørsmål fra pressen.

- Ville det vært et problem for deg om Nordtømme arbeidet for TV2 under VM?

- Otto Ulseth mener i hvert fall det, fleipet Northug før han la til:

- For meg hadde det nok ikke gjort noe. Jeg husker ikke hvem jeg snakker med etter renn likevel. Jeg er allerede i gang med å forberede meg til det neste.

- Jeg skal vel ikke si så mye i denne saken, men jeg kan i alle fall informere om at Rachel Northug er med på Senkveld på fredag, skjøt TV2-journalist Ernst A. Lersveen inn.

Da måtte Northug dra frem et smil.
Merker presset Northug innrømte at han merker VM-presset drøye 13 dager før det begynner.

- Hva om helvete bryter løs og du ikke tar en eneste medalje i VM? Hva skjer da? spurte en svensk journalist i Alpe di Siusi onsdag. - Da blir det vel to år med samfunnstjeneste eller et skudd i nakken, sa Northug før han la rolig til:

- Men jeg tror nok ikke at det vil skje. Jeg vil ikke gå tomhendt ut av et VM på hjemmebane, sa Northug.

Han fastholdt også at han mest sannsynlig vil gå fem distanser.

- Det er tett mellom 15-kilometeren i klassisk og teamsprinten. Jeg må nok velge én av dem, sa Northug.

- Hva tenker du om VM etter som det nærmer seg mer og mer? - Det blir mye VM i hodet slik det alltid blir foran et mesterskap. Men det gir ekstra tenning foran et VM på hjemmebane med et enorm publikum i ryggen. Først og fremst gleder jeg meg til å komme i gang, sa trønderen.

TRAKK SEG: Rachel Nordtømme trakk seg fra TV2-jobben etter sterke reaksjoner. Foto: Erlend Aas / Scanpix
TRAKK SEG: Rachel Nordtømme trakk seg fra TV2-jobben etter sterke reaksjoner. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling