Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Husker nesten ingenting fra etter ulykka

Men Pål Strand bli bedre for hver dag, ifølge bestevennen.

DRIVER OPPTRENING: Pål Strand fikk hjertestans for en måned siden. Nå er han utskrevet fra sykehus, og på opptrening på Gjøvik.  Foto: Tor Amundsen / Raufoss Fotball
DRIVER OPPTRENING: Pål Strand fikk hjertestans for en måned siden. Nå er han utskrevet fra sykehus, og på opptrening på Gjøvik. Foto: Tor Amundsen / Raufoss Fotball Vis mer

(Dagbladet): Raufoss-spilleren Pål Strand (36) kollapset på trening med hjertestans 25. september - for nesten nøyaktig én måned siden.

Venn og Raufoss-trener Espen Haug sier til Dagbladet at tilstanden til Strand blir bedre for hver eneste dag.

- Nå er han på et opptreningssenter på Gjøvik, og får reise hjem til Raufoss i helgene. Han blir bedre og bedre. Det ser fantastisk ut, sier Haug til Dagbladet.

Haug forteller at den tidligere Lillestrøm- og HamKam-spilleren ble skrevet ut fra Ullevål sykehus 6. oktober, og tilbrakte deretter ei uke på Gjøvik sykehus.

GOD VENN: Espen Haug er trener og bestevenn med Pål Strand. . Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
GOD VENN: Espen Haug er trener og bestevenn med Pål Strand. . Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Fysisk ser det veldig bra ut. Jeg har ikke snakket med ham i dag, men vet at han har det bra. Han sliter litt med korttidsminnet, og husker nesten ingenting fra ulykka og perioden etter. Vi må repetere mye, men også det blir bedre for hver dag, sier Haug til Dagbladet.

Haug fikk operert inn en hjertestarter kort tid etter hjertestansen.

- Nå er han hos en fysioterapeut, men mer fotball blir det ikke. Det er fortsatt for tidlig for Pål å snakke med noen fra pressen, sier Haug.