Huskjøp vekker oppsikt

Lionel Messis kontrakt går ut i sommer. Etter argentinerens uttalelser i romjula løper spekulasjonene løpsk.

HET PÅ RYKTEBØRSEN: Lionel Messi kommer nok til å prege ryktespaltene i tabloidavisene fremover. Foto: Pau BARRENA / AFP
HET PÅ RYKTEBØRSEN: Lionel Messi kommer nok til å prege ryktespaltene i tabloidavisene fremover. Foto: Pau BARRENA / AFP Vis mer
Publisert

I sommer gikk Lionel Messi ut og sa han ville forlate Barcelona etter uenigheter med klubbpresident Josep Maria Bartomeu. Klubben nektet å slippe ham og Messi kunne gått til rettssak mot klubben, men endte isteden opp med å bli.

Nå som januarvinduet har åpnet kan den argentinske ballkunstneren begynne forhandlinger med andre klubber om en overgang som bosmanspiller i sommer.

I et sjeldent intervju i romjula sa Messi at framtida hans fortsatt er usikker. I det samme intervjuet åpnet argentineren opp om framtida.

- Jeg ønsker å spille i USA, og oppleve livet og ligaen der, men til slutt returnere til Barcelona i en eller annen kapasitet. Men jeg tenker ikke så veldig langsiktig. Nå tenker jeg kortsiktig, og vil se hvordan sesongen utarter, sier Messi i intervjuet ifølge AS.

Uttalelsene har ført til ville spekulasjoner i tabloidaviser verden over. Den spanske radiokanalen Cadena SER mener at et leilighetskjøp kan ha avslørt argentinerens neste stoppested.

Ifølge kanalen har Messi kjøpt en leilighet i Miami til i overkant av 60 millioner norske kroner. Det var i fjor 33-åringen skal ha gått til innkjøpet av leiligheten ved strandkanten i Miami.

I den amerikanske byen er nå David Beckham i gang med å bygge opp sin klubb Inter Miami. Messis landsmann Gonzalo Higuaín var den første internasjonale stjernen som ble hentet til klubben. Nå kan Messi følge etter, men først om et par år.

- Messi kommer til å bli i Barcelona til 2023, og dra til Miami så barna hans kan gå på high school i USA før de søker seg til et universitet, sier journalisten José Antonio Ponseti i Cadena SER.

Forrige uke rapporterte spanske Catalunya Radio at Messi sikter på å gjennomføre en overgang til Inter Miami og MLS i 2022. Ifølge kanalen skal argentineren også forsøke å få med seg vennen Luis Suárez.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer