Huskjøp vekker oppsikt

Lionel Messis kontrakt går ut i sommer. Etter argentinerens uttalelser i romjula løper spekulasjonene løpsk.

HET PÅ RYKTEBØRSEN: Lionel Messi kommer nok til å prege ryktespaltene i tabloidavisene fremover. Foto: Pau BARRENA / AFP
HET PÅ RYKTEBØRSEN: Lionel Messi kommer nok til å prege ryktespaltene i tabloidavisene fremover. Foto: Pau BARRENA / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I sommer gikk Lionel Messi ut og sa han ville forlate Barcelona etter uenigheter med klubbpresident Josep Maria Bartomeu. Klubben nektet å slippe ham og Messi kunne gått til rettssak mot klubben, men endte isteden opp med å bli.

Nå som januarvinduet har åpnet kan den argentinske ballkunstneren begynne forhandlinger med andre klubber om en overgang som bosmanspiller i sommer.

I et sjeldent intervju i romjula sa Messi at framtida hans fortsatt er usikker. I det samme intervjuet åpnet argentineren opp om framtida.

- Jeg ønsker å spille i USA, og oppleve livet og ligaen der, men til slutt returnere til Barcelona i en eller annen kapasitet. Men jeg tenker ikke så veldig langsiktig. Nå tenker jeg kortsiktig, og vil se hvordan sesongen utarter, sier Messi i intervjuet ifølge AS.

Uttalelsene har ført til ville spekulasjoner i tabloidaviser verden over. Den spanske radiokanalen Cadena SER mener at et leilighetskjøp kan ha avslørt argentinerens neste stoppested.

Ifølge kanalen har Messi kjøpt en leilighet i Miami til i overkant av 60 millioner norske kroner. Det var i fjor 33-åringen skal ha gått til innkjøpet av leiligheten ved strandkanten i Miami.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer