Molde med ni poeng etter tre kamper

Hussain-dobbel ga Molde full pott

Etzaz Hussain takket for tilliten og banket inn to raske mål.

SEIER: Etzaz Hussain scoret to mål for Molde i kampen mot Tromsø. Hjemmelaget vant til slutt 2-1. Foto: NTB scanpix/Svein Ove Ekornesvåg
SEIER: Etzaz Hussain scoret to mål for Molde i kampen mot Tromsø. Hjemmelaget vant til slutt 2-1. Foto: NTB scanpix/Svein Ove Ekornesvåg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Molde - Tromsø 2-1 (2-1)

(Dagbladet): Molde tok sin tredje seier av tre mulige mot Tromsø mandag kveld.

Likevel var ikke dagens kaptein, Vegard Forren, fornøyd med det han så.

- Følelsen akkurat nå er vel at det er de to dårligste omgangene vi har gjort så langt. Vi er ikke så gode som vi vil på hjemmebane, men tre poeng er det det handler om. Men de har ikke en sjanse utenom scoringen, og vi er gode defensivt, oppsummerte han overfor Eurosport etter kampen.

Ruleringseffekten

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær rår over en stor, god og bred stall, og virker å ville rullere i startelleveren fra kamp til kamp, selv så tidlig i sesongen.

Mandag var Fredrik Aursnes og Thomas Amang plassert på benken til fordel for Etzaz Hussain og Daniel Chima Chukwu, og Solskjærs grep ga umiddelbar effekt.

Aursnes har scoret to mål på sesongens to første kamper, men likevel var det Hussain som ble foretrukket på midtbanen mot Tromsø. Og også han viste at han vet hvor målet står.

To raske mål

Etter 23 minutter mottok Hussain ballen like utenfor hjørnet av 16-meteren. Med et par touch vendt han opp og tok med seg ballen litt inn i feltet, før han brente av mot nærmeste hjørnet. Ballen gikk hardt langs bakken og inn i nettet bak en utspilt Gudmund Kongshavn i Tromsø-målet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer