Hva driver du med her, Lindsey Vonn?

Alpinstjernen stjal alt fokus fra kjæresten Tiger Woods under golfturnering.

(Dagbladet): Alpinstjernen Lindsey Vonn har fulgt kjæresten Tiger Woods rundt på nesten alle de store golfturneringene dette året, etter at hun bekreftet forholdet til verdens beste golfspiller i mars.

Denne uken har hun vært tilskuer og heiagjeng for kjæresten under PGA-turneringen Presidents Cup i Ohio, som vises på Viasat Golf. 

Og i går sørget hun for at USA har fått en ny kjæledegge - et lite ekorn som heter Sammy, som nå har fått status som det amerikanske lagets maskot.

Spøkte med Tiger Det lille dyret ble funnet av det amerikanske lagets assistenttrener, Davis Love III, nær det andre hullet, og i frykt for at ekornet skulle bli trampet ihjel, tok han vare på dyret, skriver LA Times.

Mulig alpinstjernen syntes at Tiger Woods oppførte seg kjedelig og konsentrert, for mens hun blir filmet av NBC, låner hun ekornet fra Davis Love for å spille golfstjernen et puss.

Videoen viser 28-åringen som setter ekornet Sammy opp på nakken til kjæresten - med et lurt smil om munnen - mens de rundt gisper. 

Tiger Woods reagerer med å prøve å feie dyret ned, før han innser hva det faktisk er han har fått plassert på kroppen, og ender opp med å ha maskoten på skulderen mens Vonn klapper og koser med ekornet.

På vei tilbake Alpinstjernen falt stygt under alpin-VM i februar. Etter operasjonen delte hun bilde av sine nyopererte knær, og konstaterte at hun måtte gå i lange skjørt i sommer.

Kanskje det er den gledelige nyheten at hun vil kunne være tilbake i verdenscupen fem uker før planlagt, som gjorde at Vonn var i det lekne hjørnet i går, vites ikke.

Men det amerikanske folket gleder seg i alle fall over at deres olympiske mester kan rekke verdenscupåpningen i Sölden 26. oktober, etter at kroppen ga gode svar under et treningsopphold i Chile forrige måned.

- Det er fordi jeg føler meg så sterk og klar at jeg ser på det som en mulighet, sier Vonn om det som kan bli et tidlig comeback, ifølge ESPN.

Og nå satser hun for fullt mot OL i Sotsji i februar - bare ett år etter den fatale ulykken.

I Russland satser hun på å gjøre som hun gjorde i 2010 - ta gull i utfor.

- Jeg vet at jeg kan ta en medalje. Jeg ser ser veldig fram til å forsvare medaljen min i Sotsji, sier alpinstjernen.

Presidents Cup avsluttes søndag, og foreløpig leder det amerikanske laget 3,5 mot det internasjonale lagets 2,5.

 PRESIDENTEN:  Også den tidligere amerikanske presidenten, George W. Bush, tok seg tid til å stikke innom Presidents Cup. Foto: REUTERS / Jeff Haynes / NTB Scanpix
PRESIDENTEN: Også den tidligere amerikanske presidenten, George W. Bush, tok seg tid til å stikke innom Presidents Cup. Foto: REUTERS / Jeff Haynes / NTB Scanpix Vis mer