MORSOM SITUASJON: Alessandro Matri mistet skoen i det han skulle skyte, men scoret likevel. Foto: Reuters/Stefano Rallendini/NTB scanpix
MORSOM SITUASJON: Alessandro Matri mistet skoen i det han skulle skyte, men scoret likevel. Foto: Reuters/Stefano Rallendini/NTB scanpixVis mer

Hva er det som skjer her?

Juventus-spiller scoret uten sko på foten.

Juventus styrket sin posisjon som serieleder i serie A med 2-0 hjemme over Fiorentina lørdag. Luken til Napoli er nå på fem poeng.

Napoli greide nemlig så vidt 1-1 mot Lazio i kveldskampen. Hugo Armando Compagnaro berget serietoeren med en perle av et volleytreff tre minutter før slutt.

Sergio Floccari så lenge ut til å skulle bli matchvinner for Lazio med sin scoring tidlig i kampen. Han holdt på å avgjøre i sluttminuttene etter Compagnaros utligning, men hans nikk traff tverrliggeren og spratt over.

Juventus parkerte Fiorentina i løpet av de første 45 minuttene av lørdagens serieoppgjør i Torino. Mirko Vucinic sørget for 1-0 med et langskudd etter 19 minutter, og Alessandro Matri doblet rett før pause.

Matri scoret bokstavelig talt med et strømpeskudd, ettersom han hadde mistet støvelen på høyre fot da han sparket Arturo Vidals pasning i mål.

LATTERMILD: Alessandro Matri trengte ikke skoen for å doble ledelsen like før pause. Foto: REUTERS/Stefano Rellandini/NTB scanpix
LATTERMILD: Alessandro Matri trengte ikke skoen for å doble ledelsen like før pause. Foto: REUTERS/Stefano Rellandini/NTB scanpix Vis mer

I annen omgang klarte ingen av lagene å få ballen i nettet, og Juventus tok dermed seieren enkelt i havn.

- Det var viktig at vi holdt tett bakover i dag. Vi har sluppet inn for mange mål i det siste, sa Juventus-spiller Andrea Barzagli.

Seieren betyr at Juventus har fem poeng ned til Napoli og hele 11 til tredjeplasserte Lazio.

(NTB)