Frankrike - Uruguay kl. 16:

Hva er galt med Luis Suárez?

I Brasil beit han Giorgio Chiellini og ble sendt hjem fra VM. Nå glefser Luis Suárez etter Antoine Griezmann i håp om en semifinale i Russland.

STJERNEMØTE: Antoine Griezmann og Frankrike møter Luis Suárez og Uruguay i ettermiddag. AFP PHOTO / FRANCK FIFE AND Odd ANDERSEN\
STJERNEMØTE: Antoine Griezmann og Frankrike møter Luis Suárez og Uruguay i ettermiddag. AFP PHOTO / FRANCK FIFE AND Odd ANDERSEN\ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DET ER ET hav mellom bittet i Natal og utskjellingen av Frankrikes spiss før VMs første kvartfinale i Novgorod, men det er fortsatt Luis Suárez vi snakker om.

Fotballspilleren, som når han føler seg (eller Uruguay) presset, er villig til å sette tennene i alt.

DA LUIZ SUAREZ for tredje gang i karrieren satt tennene i en motspiller (Italias midtstopper Giorgio Chiellini) stoppet planeten Volleywood for noen timer å rotere om sin egen akse, verdensmesterskapet i fotball.

Det var for fire år siden.

Den fotballspillende verden var i sjokk.

JEG HUSKER DET som det var i går. Måpingen til alle menneskene rundt meg. Så vi virkelig det vi mente vi så i Natal, at Luiz Suárez beit enda en gang?

På den største scenen av dem alle?

I VM, foran 30 TV-kameraer?

FØLGENDE BETRAKTNINGER BLE ført i pennen etter bittet i Natal 24. juni 2014:

Hva er det som skjer i hodet til Luiz Suárez når han plutselig lar tennene synke inn i en motstander? Teoriene som akkurat nå jager over TV-skjermene og journalistenes tastaturer er mange. En av dem er at når Luiz Suárez er presset, så reagerer han ikke som om motstanderen prøver å ta ballen fra ham eller nekte ham en scoring – han reagerer som om motstanderen prøver å sende ham tilbake der han om fra, til bakgatene og fattigdommen i Montevideo. Uten å vite hvorfor, på instinkt, blir Luis Suárez gategutten som med alle (u) tenkelige midler beskytter det han har oppnådd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer