Hva er galt med Vålerenga?

Snublet igjen, denne gang mot Sogndal. -Frustrerende, sier Andresen.

HER UTLIKNER SOGNDAL: 
Sogndals Ørjan Hopen scorer 1-1 målet under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Sogndal på Ullevaal Stadion søndag kveld.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
HER UTLIKNER SOGNDAL: Sogndals Ørjan Hopen scorer 1-1 målet under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Sogndal på Ullevaal Stadion søndag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vålerenga - Sogndal 1-1

(Dagbladet): Etter den imponerende fjorårssesongen regnet mange med Vålerenga som en seriøs gullkandidat i år.

I stedet er Martin Andresen & co i ferd med å levere en sesong langt under pari, hvor skuffelsene står i kø. De røk tidlig ut av cupen mot 2. divisjonslaget Kjelsås, ble knust 0-5 sammenlagt av PAOK i Europa League og ligger helt nede på 12. plass i Tippeligaen.

I kveld måtte de nøye seg med 1-1 hjemme mot Sogndal. Og det kunne faktisk gått enda verre: På overtid rundet Ole Jørgen Halvorsen høyreback Dawda Leigh, og kom alene mot Lars Hirschfeld. Han kunne trillet ballen til en bedre plassert Tore André Flo, men forsøkte i stedet å gjøre alt på egenhånd. Stefan Strandberg fikk kastet seg fram i siste sekund og blokkerte til corner.

- I utgangspunktet var dette en vanskelig bortekamp, men søren så nære på slutten der, sier Sogndal-trener Harald Aabrekk - som forhåpentligvis ikke ble glemt igjen av lagbussen denne gangen.

- Jeg er glad for den klokskapen spillerne viser. Hvert poeng vi klarer å få med oss er utrolig viktig. Vi må klore oss fast. Jeg tror vi må ha over 30 poeng for å overleve, sier han til TV 2. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer