«Hva faen, har dere bestemt dere for å få Viking konkurs i år!»

Kjell Jonevret etter at Viking-kamp ble flyttet.

KLAR MELDING: Viking-trener Kjell Jonevret med en skarp melding på Twitter. Etterpå forklarte han hvorfor han er skuffet. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix / Twitter
KLAR MELDING: Viking-trener Kjell Jonevret med en skarp melding på Twitter. Etterpå forklarte han hvorfor han er skuffet. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix / Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Viking-trener Kjell Jonevret likte ikke at den potensielt publikumsvennlige kampen mot Strømsgodset på hjemmebane ble flyttet fra søndag til fredag. Det ga han klart uttrykk for på Twitter i dag:

«Så Godset hjemme har blitt flyttet til fredag. Men hva faen NFF, NTF, TV2 og C More, har dere bestemt dere for å få Viking konkurs i år!» skriver Jonevret.

Jonevret sier til Dagbladet at han skrev meldingen litt for fleip.

- Jeg tror ikke vi har hatt noen hjemmekamper på søndag hele sommeren. I Stavanger er søndag den beste dagen å spille fotball på. Vi og spillerne syns det er kjekkere å spille foran fulle hus på tribunen, sier Jonevret, som også har fått mail fra folk som uttrykker misnøye over at kampen ble flyttet.

Trist - Det er synd. Vi syns det er trist, og klubben må også syns det er trist at det er slik, sier treneren.

Kampen skulle egentlig spilles på Viking Stadion søndag 20. september. Jonevret mener det skulle vært avklart tidligere at kampen skulle flyttes. Samtidig føler han ikke at Viking på noen måte er nedprioritert i beste sendetid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer