Hva gjør du her, Jarstein?

Rev ned spiller, og lagde straffe. Men på overtid reddet Berisha Viking-poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Viking - Hønefoss 2-1

Viking ledet 1-0 takket være en Trond Olsen-scoring, og så ut til å ha relativ god kontroll på kampen da det gjensto ti minutter av ordinær tid hjemme mot Hønefoss.

Men ut av ingenting fikk plutselig Hønefoss straffe.

Hjemmelagets spillere skjønte lite, og protesterte høylydt mot dommer Trond Ivar Døvle. TV-bildene viste imidlertid at Rune Almenning Jarstein hadde tatt et solid tak i nakken på Hønefoss-spiller Alexander Groven og regelrett revet forsvarsspilleren i bakken.

- Han er bare et menneske. Han hadde noen tvilsomme inngripener mot Brann. Det setter sine spor. Han har fremstått sikkert i det siste. Straffesituasjonen, det kan skje hvem som helst. Rune er en bra keeper og jeg er glad jeg har ham på mitt lag, sier Kjell Jonevret til TV2 etter kampen.

Riku Riski tråkket opp, men straffen gikk rett på Jarstein som måtte gi retur. Riski var først på den, og satt ballen i mål. 1-1.

Med omtrent åtte minutter igjen av kampen, gikk Viking rett i angrep. Hønefoss så ut til å klare å ri stormen av, men på overtid dukket Veton Berisha opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer