Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hva gjør du her, Jarstein?

Rev ned spiller, og lagde straffe. Men på overtid reddet Berisha Viking-poeng.

(Dagbladet): Viking - Hønefoss 2-1

Viking ledet 1-0 takket være en Trond Olsen-scoring, og så ut til å ha relativ god kontroll på kampen da det gjensto ti minutter av ordinær tid hjemme mot Hønefoss.

Men ut av ingenting fikk plutselig Hønefoss straffe.

Hjemmelagets spillere skjønte lite, og protesterte høylydt mot dommer Trond Ivar Døvle. TV-bildene viste imidlertid at Rune Almenning Jarstein hadde tatt et solid tak i nakken på Hønefoss-spiller Alexander Groven og regelrett revet forsvarsspilleren i bakken.

- Han er bare et menneske. Han hadde noen tvilsomme inngripener mot Brann. Det setter sine spor. Han har fremstått sikkert i det siste. Straffesituasjonen, det kan skje hvem som helst. Rune er en bra keeper og jeg er glad jeg har ham på mitt lag, sier Kjell Jonevret til TV2 etter kampen.

REV NED SPILLER: Rune Almenning Jarstein lagde straffespark da han rev ned en Hønefoss-spiller omtrent seks minutter før full tid. Foto: DBTV
REV NED SPILLER: Rune Almenning Jarstein lagde straffespark da han rev ned en Hønefoss-spiller omtrent seks minutter før full tid. Foto: DBTV Vis mer

Riku Riski tråkket opp, men straffen gikk rett på Jarstein som måtte gi retur. Riski var først på den, og satt ballen i mål. 1-1.

Med omtrent åtte minutter igjen av kampen, gikk Viking rett i angrep. Hønefoss så ut til å klare å ri stormen av, men på overtid dukket Veton Berisha opp.

18-åringen var iskald foran mål, og banket ballen i mål. Hønefoss klarte aldri å svare, og Viking tok med det tre fortjente poeng. Seieren var for øvrig Jonevrets første seier som Viking-trener.

- Det blir definitivt lettere å komme på jobb i morgen etter at vi fikk denne oppturen, sier Jonevret etter kampen ifølge Stavanger Aftenblad.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media