Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hva gjør du når Caroline tar på de høyhælte?

Tiger Woods mobber McIlroy før Ryder Cup.

GOD NUMMER TO: Tiger Woods må tåle å se Rory McIlroy foran seg på verdensrankingen i golf, men lar nordiren få kjørt seg litt likevel. Foto: SCANPIX/Scott Halleran/Getty Images/AFP
GOD NUMMER TO: Tiger Woods må tåle å se Rory McIlroy foran seg på verdensrankingen i golf, men lar nordiren få kjørt seg litt likevel. Foto: SCANPIX/Scott Halleran/Getty Images/AFP Vis mer

(Dagbladet): Om en uke duellerer USA og Europa i den prestisjefulle Ryder Cup på Medinah Country Club, og mange drømmer om et mulig treff mellom nummer en og to i verden: Rory McIlroy og Tiger Woods.

Det er en utfordring McIlroy gjerne tar, og nordiren forteller at kjeklingen de to mellom allerede er godt i gang.

- Tiger mobber meg for at jeg er liten. Han spør alltid: «Helt ærlig, hvor høy er du?» Jeg svarer: 175 cm. «Ja, men uten håret? Da er det vel 170? Hva gjør du når Caroline tar på de høyhælte?», sier McIlroy, ifølge sporten.dk.

Caroline er selvfølgelig den danske tennisstjernen Caroline Wozniacki, som nok er den klart høyeste parten i idrettskjendisforholdet mellom henne og McIlroy.

Skallet Tiger
Den 23-årige verdensstjernen sier imidlertid at han ikke er redd for å svare superstjernen Tiger Woods med samme mynt.

- Jeg tar igjen på alle mulige måter. Om at han begynner å bli gammel. Og skallet. Han tar ikke seg selv altfor alvorlig, i hvert fall ikke i nærheten av meg, sier Rory McIlroy.

Han er etter hvert blitt godt kjent med Tiger Woods, som han beskriver som en fortsatt fantastisk golfspiller. En mulig superduell i Ryder Cup vil han også nyte hvert sekund av.

SUPERPAR: Caroline Wozniacki og Rory McIlroy. Foto: SCANPIX/AFP/ POOL / ALEXANDER HASSENSTEIN
SUPERPAR: Caroline Wozniacki og Rory McIlroy. Foto: SCANPIX/AFP/ POOL / ALEXANDER HASSENSTEIN Vis mer

- Det ville være fantastisk moro å være en del av det. Atmosfæren ville være utrolig, sier McIlroy.

Tre seire på fire forsøk
Verdenseneren tuktet golfeliten på ny i den store PGA-turneringen i Indiana for en uke siden.

Unggutten fra Nord-Irland var best da det gjaldt som mest og hentet hjem sin tredje seier på de fire siste forsøkene.

- Rory showet der ute. Han gjør det han skal og er full av selvtillit, sa Tiger Woods da, etter å ha måttet nøye seg med en delt fjerdeplass.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media