Hva har finnene imot Petter Northug?

Uten bagasje for andre gang på tre dager.

BAGASJEKRØLL: Petter Northug beviste at han er blitt en komplett langrennsløper med sin kraftanstrengelse i Kuusamo søndag. Seinere på kvelden fikk han tilbake basajen Finnair hadde rotet bort - bare for å miste den igjen et halvt døgn seinere. 
Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
BAGASJEKRØLL: Petter Northug beviste at han er blitt en komplett langrennsløper med sin kraftanstrengelse i Kuusamo søndag. Seinere på kvelden fikk han tilbake basajen Finnair hadde rotet bort - bare for å miste den igjen et halvt døgn seinere. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| HELSINKI/OSLO (Dagbladet): Til tross for at bagasjen med alt av skitøy manglet da Petter Northug landet i Kuusamo lørdag kveld, gikk han inn til en historisk seier i 15 kilometer klassisk morgenen etter. I går kveld fikk den norske skiyndlingen omsider bagasjen sin levert fra Finnair - bare for å miste den igjen et halvt døgn seinere.

En «gå-sakte»-aksjon på flyplassen i Helsinki gjorde nemlig at Northug og resten av det norske langrennslandslaget først måtte vente halvannen time for å komme seg ut av flyet fra Kuusamo. Og etter å ha kommet seg over på flyet til Oslo kom beskjeden om at all bagasje var etterlatt i Helsinki. - Det var ingen irritasjon eller slikt. Vi er så vant med sånne ting, sier sportslig koordinator Vidar Løfshus til Dagbladet.

Skinstad måtte fram med saks

Heldigvis for landslaget befinner alt av ski seg i smøretraileren. Uansett ser det ikke som om utenomsportslige ting er i stand til å påvirke Northug det miste.

Noe han beviste på ny da han vant i går, etter en uke med magesyke, nye avisoppslag om Red Bull og manglende basasje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer