Jørn Andersen

«Hva har jeg gjort? Hva venter meg nå? Hvordan skal dette gå?»

Jørn Andersen er ikke som andre fotballtrenere. Her forteller 56-åringen hvordan det var å lede Nord-Korea i 23 måneder. Om redselen han kjente på, den konstante overvåkingen og hvordan han klarte å skille politikk og fotball.

TIDEN I NORD-KOREA: Jørn Andersen har kommet med bok om tiden i som landslagstrener for Nord-Korea. Foto: Bjørn Langsem
TIDEN I NORD-KOREA: Jørn Andersen har kommet med bok om tiden i som landslagstrener for Nord-Korea. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er ikke den vanlige treneren, jeg liker å gå mine veier og ta vanskelige og spesielle jobber. Derfor var det mulig for meg å ta disse jobbene.

Ordene tilhører fotballtrener Jørn Andersen (56), som har lagt bak seg 23 måneder som trener i et lukket land som Nord-Korea.

Det blir det bok av.

«Jørn Andersen - Den nordkoreanske sjefen», ført i pennen av Lasse Olsrud Evensen, ble gitt ut i mars. Boka beskriver blant annet hvordan den norskfødte treneren med tysk pass opplevde oppholdet i kontroversielle Kim Jong-uns rike.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer