Hva har Suarez, Evra og Hangeland til felles?

11 bevis på at januar-signeringer lønner seg.

HENTET I JANUAR:  Luis Suarez (t.v), Patrice Evra og Brede Hangeland gjorde alle sine saker bra i Premier League. Felles er at alle er hentet i januar-vinduet. Foto: NTB Scanpix.
HENTET I JANUAR: Luis Suarez (t.v), Patrice Evra og Brede Hangeland gjorde alle sine saker bra i Premier League. Felles er at alle er hentet i januar-vinduet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Mange vil påstå at januar-kjøp bygger bare på nød og desperasjon. Vel, det går an å treffe blink midt i sesongen!

1. Christophe Dugarry til Birmingham, lån (2003)Steve Bruce hentet verdensmesteren fra 1998 i januar 2003. Franskmannen scoret fem mål på 16 kamper og var en viktig bidragsyter til at Birmingham klatret opp fra nedrykksplass. Overgangen ble seinere gjort permanent, men etter den forrykende starten nådde Dugarry aldri det samme nivået.

2. Mikel Arteta til Everton, lån (2005)Spillere på lån hentes stort sett for en kort periode, men med Arteta virket det som at tanken hele veien var en langsiktig avtale. Spanjolen som kom fra Real Sociedad imponerte fra første stund i januar 2005. Sommeren det året skrev han under på femårskontrakt. I sin første hele sesong ble han kåret til Evertons beste spiller, og han var en nøkkelspiller for The Toffees fram til Arsenal plukket han opp i 2011.

3. Emmanuel Adebayor til Arsenal, £3 mill. (2006)Tre millioner pund fikk Monaco i januar 2006. Og selv mange vil si at Adebayor er mer trøbbel enn han er verdt, og de fleste Arsenal-supportere ikke har mye til overs for han i dag, kan de ikke nekte for at han også til tider var briljant. 24 mål på 36 ligakamper i 07/08-sesongen er et bevis på det. Da han tre år seinere ble solgt til City, tikket det inn 25 millioner pund på Arsenals konto.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer