Spillerbørs:

Hva i all verden?

Oscar Bobb leverte en ny praktfull kamp da Norge spilte 3-3 mot Skottland. Hva i all verden kan han stelle i stand for Norge de neste åra? Også Julian Ryerson var god, i kampen som var betydningsløs.

1-0: De norske spillerne feirer 1-0-scoringen til Aron Dønnum. Oscar Bobb nummer tre fra venstre. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
1-0: De norske spillerne feirer 1-0-scoringen til Aron Dønnum. Oscar Bobb nummer tre fra venstre. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Skottland - Norge 3-3

Slik vurderer Dagbladet de norske spillerne. Skalaen går fra 1 til 10, der 10 er best. Du må ha spilt i minimum 30 minutter for å bli vurdert.

Egil Selvik - 5

Kan ikke lastes for scoringene til Skottland. Var bestemt i feltet og sikker med beina. Tre baklengsmålet er mye, men forsvaret var ikke alltid patent.

Julian Ryerson - 7

Spilte en strålende første omgang for Norge. Forsvarte seg bra og var involvert i det sjanseskapende spillet. La også opp til 3-3-scoringen til Elyounoussi. Meget god kamp.

Kristoffer Ajer - 5

Var tilbake i Glasgow, byen der han spilte fotball i fem år for Celtic. Framsto litt heit og hodeløs i flere dueller. Pådro seg et gult kort tidlig, men rettet opp inntrykket med det han gjorde før 3-3-scoringen.

Leo Skiri Østigård - 5

Satte i gang perfekt bakfra da Norge gikk opp i 1-0. Scoret også selvmål, men det handlet mest om uflaks.

Fredrik Bjørkan - 5

Gjorde mye bra på venstrebacken. Inviterte til spill og slo bra pasninger. Men med tre baklengsmål blir det neppe fest for forsvaret i Glasgow i natt.

Sander Berge - 5

Jobbet iherdig med kapteinsbindet, men klarte ikke å sette sitt stempel på kampen. Tapte dueller, og var ikke alltid med på notene.

Patrick Berg - 6

Hadde et fantastisk frispark i første omgang. Var mye involvert i Norges spill og traff lagkameratene med pasninger.

Fredrik Aursnes - 5

Gjorde en heroisk jobb som løpsmaskin på midtbanen. Fikk ikke styre spillet med pasninger slik han kan, og ble byttet ut.

Oscar Bobb - 7

Leverte kunst av en kamp igjen. Hadde stikkere og pasninger fra øverste hylle, og var tredje sist på 2-1-scoringen til Strand Larsen. Gjorde litt flere feil mot slutten, men var igjen en fornøyelse å se på.

Jørgen Strand Larsen - 6

Spilte nok en god kamp på topp for Norge. Hadde mål og målgivende pasning i første omgang, og bidro med et positivt kroppsspråk.

Aron Dønnum - 6

Startet forrykende og sendte Norge opp i 1-0. Pådro seg straffespark rett etterpå, men kan ikke lastes for handsen. Sluknet litt underveis, men har tatt landslagsspillet opp på et nytt nivå.

Innbyttere:

Mohamed Elyounoussi - 6

Fikk 30 minutter for Aursnes. Utfordret nå og da, og fikk scoringen sin.

Kristian Thorstvedt - 5

Fikk 30 minutter for Dønnum. Kunne headet inn 3-3 ti minutter før slutt. OK innhopp.

Marcus Holmgren Pedersen -

Fikk 1 minutt for Bobb. For kort tid til å bli vurdert.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer