BRÅK: Aston Villa har suspendert assistentmanager Ian Culverhouse (t.h.) og fotballsjef Gary Karsa mens det foregår en intern etterforskning i klubben. Manager Paul Lambert (t.v.) er i hardt vær. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
BRÅK: Aston Villa har suspendert assistentmanager Ian Culverhouse (t.h.) og fotballsjef Gary Karsa mens det foregår en intern etterforskning i klubben. Manager Paul Lambert (t.v.) er i hardt vær. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB ScanpixVis mer

- Hva i helvete er det som skjer med Aston Villa?

Suspenderer to trenere etter internt bråk.

(Dagbladet): Aston Villa har - igjen - hatt en skuffende sesong i Premier League. Paul Lamberts mannskap ligger i øyeblikket på 14. plass, bare fire poeng fra direkte nedrykk når fem kamper gjenstår.

Samtidig som de sportslige resultatene ikke har gått som forventet for Christian Benteke, Gabriel Agbonlahor og resten av Villas mannskap, har det ulmet i kulissene.

Fansen har vist misnøye med både manager Lambert, klubbdirektør Paul Faulkner og ikke minst klubbeier Randy Lerner. Samtidig har det vært tydelig at ikke alt er som det skal i kulissene.

Suspenderer to Akkurat det ble tydelig i dag. Villa la nemlig ut en klubbuttalelse på sin offisielle hjemmeside, hvor det ble opplyst at assistentmanager Ian Culverhouse og fotballsjef Gary Karsa er suspenderte mens det foregår en intern etterforskning.

Nøyaktig hva som etterforskes mens de to er ute i kulda er ikke kjent på nåværende tidspunkt, men Telegraph skriver at det skal ha vært en krangel mellom Culverhouse og spillerutvikler Gordon Cowans nylig.

Klubben er imidlertid raskt ute med å få på plass erstattere for Culverhouse og Karsa. Nettopp Cowans og tidligere storkeeper Shay Given er nemlig blitt forfremmet, og skal jobbe direkte under Lambert framover.

- Jeg er fornøyd med å ha Gordon og Shay til å hjelpe meg med å forberede laget til lørdag, det er det hele gruppa er fokusert på nå, sier Lambert i en uttalelse.

Oppgitte fans Villa har fire tap på rad i Premier League, og etter 0-1 for Crystal Palace sist lørdag, sendte klubbdirektør Paul Faulkner ut en uttalelse der han ba både spillere, supportere og alle som har noe med klubben å gjøre om å ta seg sammen.

Aston Villa har vært en av klubbene som har prestert verst med tanke på hvor mye penger de har brukt de siste par sesongene.

Denne oversikten viser foreksempel at Birmingham-klubben hadde det sjuende høyeste lønnsbudsjettet, med snaut 750 millioner kroner, i Premier League sist sesong. Klubben endte likevel bare på 15. plass.

Fansen har vært svært oppgitte den siste tida. Lokalavisa Birmingham Mail har i dag lagt ut en rekke tweets fra Villa-supporterne:

- Vi er en skikkelig klovneskole for tida, skriver en fan.

- Hva i helvete er det som skjer med Villa. Vær så snill å fortelle oss sannheten, tvitrer en annen.

- Å få assistentmanageren og en trener suspendert når vi holder på å rykke ned, når fem kamper gjenstår, er bare helt strålende, skriver en tredje.

• Aston Villa møter Southampton hjemme på Villa Park førstkommende lørdag klokka 16.