Hva nå, Ranieri?

Inter ute av Champions League etter scoring på overtid.

SPØKER FOR JOBBEN:Claudio Ranieri fikk se laget sitt tape på overtid. Foto: AP Photo/Luca Bruno/SCANPIX
SPØKER FOR JOBBEN:Claudio Ranieri fikk se laget sitt tape på overtid. Foto: AP Photo/Luca Bruno/SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Inter Milan-Marseille 2-1 (0-0) Marseille videre på bortemålsregelen etter 2-2 sammenlagt.

Brandao dukket opp på overtid og hamret inn utlikningen for Marseille. Det betyr at italienerne er ute av det gode selskapet, og det spøker virkelig for jobben til manager Ranieri nå.

Etter utlikningen fikk Marseille-keeper Mandanda det røde kortet, og Inter straffe. Pazzini var sikker fra krittmerket, men dommeren blåste av kampen før Inter fikk muligheten til å jage ny scoring.

Diego Milito gledet Inter-fansen med å pirke inn ledermålet mot Marseille kvarteret før slutt. Før scoringen hadde ikke Inter skapt stort i den andre omgangen. Like før slutt kunne Cambiasso sikre avansement, men headingen fra midtbanespilleren gikk over fra to meters hold.

Sliter Inter Milan sliter i hjemlig serie, og hadde ikke vunnet en seriekamp siden januar før det endelig løsnet mot Chievo i forrige serierunde. Manager Ranieri har fått merke trykket på kroppen, og var kanskje avhengig av avansement i Champions League for å beholde jobben.
Laget vant cupen så sent som i 2009, men mye har skjedd med klubben på den korte tiden.

Marseille hadde 1-0 og gå på fra det første oppgjøret, og hjemmelaget Inter gikk ut i hundre for å gjøre noe med det. Wesley Sneijder fikk en stor mulighet til å gi hjemmelaget ledelsen, men en god Mandanda i buret til Marseille vartet opp med en vakker redning.

Milito fikk også muligheten til å gi hjemmelaget ledelsen, men headingen fra spissen ble også ryddet unna av Mandanda.

NY SKUFFELSE: Nedturen fortsetter for Inter som går mot en svak sesong. Foto: AP Photo/Davide Spada, Lapresse/SCANPIX
NY SKUFFELSE: Nedturen fortsetter for Inter som går mot en svak sesong. Foto: AP Photo/Davide Spada, Lapresse/SCANPIX Vis mer