Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hva om vi slår Manchester City og at Liverpool da vinner ligaen?

Everton-fansen frykter det kan skje.

MYE PÅ SPILL: Everton og Sylvain Distin har alt å spille for i Premier League-innspurten. Dilemmaet for mange av fansen er at tre viktige poeng mot Manchester City kan hjelpe Liverpool til ligagull.Foto: AFP /IAN MACNICOL/ NTB Scanpix
MYE PÅ SPILL: Everton og Sylvain Distin har alt å spille for i Premier League-innspurten. Dilemmaet for mange av fansen er at tre viktige poeng mot Manchester City kan hjelpe Liverpool til ligagull.Foto: AFP /IAN MACNICOL/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det drar seg som kjent til i Premier League, og innspurten kan bli en thriller for flere enn dem som kjemper om ligagullet.

Med fem kamper igjen å spille troner for en gangs skyld Liverpool på toppen av tabellen, to poeng foran Chelsea og fire poeng foran Manchester City.

Men City har spilt to kamper mindre, og kan altså med seier i de innta tabelltoppen to poeng foran Liverpool.

Nå møtes de to gullrivalene på Anfield allerede søndag, men et annet sted i Liverpool har man allerede begynt å snakke om et helt annet skrekkscenario.

For hva om Liverpools argeste rivaler, naboene i Everton, sikrer Liverpool ligagullet ved å slå Manchester City på Goodison 3. mai? Everton kjemper med Arsenal om den fjerde og siste Champions League-plassen på tabellen og trenger alle poengene de kan få i innspurten for å kvalifisere seg til den ypperste klubbturneringen i fotball.

- Vi har snakket med noen av dem som jobber her om det, og spurt dem om hva de tenker om at vi, dersom vi må slå City for å nå Champions League, sikrer Liverpool ligagullet i samme slengen. Det morsomme er at noen sier at de ser helst at vi ikke kommer oss til Champions League om det gjør at Liverpool ikke vinner ligaen. Det er galskap!, slår Everton-forsvarer Sylvain Distin fast overfor The Guardian.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!