Hva prøver den israelske presidenten (90) på her?

Traff nesten Lionel Messi der. Se video!

(Dagbladet): Barcelonas stjernegalleri var i helga på plass i Israel, som en del av sin «Peace Tour», der de møtte både israelske og palestinske barn.

I går måtte det alvorlige budskapet med turen imidlertid finne seg i å bli byttet ut med litt fotballhumor i 30 sekunders tid.

Da Barca gjestet Bloomfield stadion i Tel Aviv i går, skulle nemlig Israels president Shimon Peres (90) sparke i gang katalanernes trening.

Det gikk så som så.

Krutt i støvelen
Etter at Peres hadde talt for Barcelona-stjernene, samt rundt 15000 tilskuere, fikk han nemlig demonstrert at han ikke er fotballspiller, men at han har mye krutt i støvelen til å være 90 år.

KOMPISPASNING: Israels president Shimon Peres gliste godt da han sendte avgårde kompispasningen til Lionel Messi i Tel Aviv i går. Foto: AFP / JACK GUEZ / NTB Scanpix
KOMPISPASNING: Israels president Shimon Peres gliste godt da han sendte avgårde kompispasningen til Lionel Messi i Tel Aviv i går. Foto: AFP / JACK GUEZ / NTB Scanpix Vis mer

Peres skulle bare bredside ballen tre meter, bort til Lionel Messi, men fikk isteden en merkelig vipp på lærkula, noe som gjorde at den landet midt i «fanget» på verdens beste fotballspiller.

Messi gliste
Messi bare smilte, før han la ballen død. Bak ham sto gapskrattende lagkamerater.

• Da Barcelona i februar annonserte at de skulle til Israel og Palestina, sa klubben at de ønsket å spille en vennskapskamp mot et lag bestående av palestinske og israelske spillere, men de to landene kunne, ifølge Reuters, ikke bli enige om hvordan en slik type kamp skulle arrangeres.