Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hva sa Vardy her? Leicester frykter flere kamper ryker etter utskjelling

Spissen i trøbbel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Leicester-spiss Jamie Vardy kan risikere flere kampers utestengelse etter utvisningen mot West Ham i går, dersom det blir bevist at han brukte skjellsord opp i ansiktet på dommer Jonathan Moss før han forlot banen.

Vardy fikk sitt andre gule for filming tidlig i andre omgang, og tv-bildene tyder på at han ropte «you fucking cunt» da han stakk pekefingeren opp i fjeset på dommeren.

Dersom Moss skriver i kamprapporten at han ble utskjelt på den måten av Leicester-måljegeren, kan Vardy få flere kampers suspensjon enn den ene automatiske han allerede har fått.

I så fall ryker ikke bare Swansea-kampen hjemme 24. april, men også Manchester United borte 1. mai, og i verste fall Everton uka etter. Livsviktige kamper i titteljakten.

Filmer aldri - Hør her, jeg vil ikke snakke om dommeren, Vardy og situasjonen, dere så det bedre enn meg, sa Leicester-manager Claudio Ranieri etter kampen i går, ifølge Telegraph.

- Jeg må forholde meg rolig og snakke om fotball. Dere er journalister, dere får skrive om det dere ser. Han filmer aldri. Han er alltid god, veldig rask, og i den farta faller du fort med bare en liten berøring. Men så klart er jeg lei meg for at han ikke spiller neste kamp, sier italieneren.

Dommer Jonathan Moss ble bredt totalslaktet etter innsatsen på King Power i går, og begge lag følte seg urettferdig behandlet etter 2-2-oppgjøret.

Ulloa inn For Leicester betyr en Vardy-utestengelse at Lenardo Ulloa, som sikret et poeng med straffescoring på overtid i går, får sjansen helt foran.

- Ulloa er en fantastisk mann, en fantastisk spiller, og jeg er sikker på at vi vil levere på samme nivå, med den samme styrken og den samme viljen, sier Claudio Ranieri.

Tottenham må vinne over Stoke i kveld for å kutte Leicester-forspranget til fem poeng.

- Vi er aldri bekymret. Vi var bekymret før sesongen for om vi kom til å klare 40 poeng totalt, sier Ranieri.

Hele Norges coronakart