Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hva sier du nå Dag Eilev Tapermo?

Molde-spiller endte i munnhuggeri med Odd-treneren etter at gullet var sikra.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Moldes-spiller Tommy Høiland kom inn i cupfinalen mot Odd de siste ti minuttene for Fredrik Gulbrandsen.

Og der Fredrik Gulbrandsen skapte overskrifter med sin ville feiring underveis i kampen, prøver Høiland å stjele overskriftene etter at finalen er avgjort.
 
Dag Eilev Tapermo Tommy Høiland er kjent for å ikke akkurat spare på kruttetTwitter, og etter å ha vunnet cupfinalen lot han Odd få gjennomgå.

- Me kan kjøbe heile Skien viss me vil!!, tweetet Høiland, før han noen minutter senere kom med følgende melding til Odds trener:

YPPET: Molde-spiller Tommy Høiland benyttet sjansen til et stikk mot Odd-treneren etter cupfinalen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
YPPET: Molde-spiller Tommy Høiland benyttet sjansen til et stikk mot Odd-treneren etter cupfinalen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

- Hva sier du nå Dag Eilev Tapermo?, skrev Molde-spilleren etter at gullet var sikra.

Tweeten må nok leses som et svar til Odd-treneren som før cupfinalen, og før sesongen, har brukt tid på å kalle Molde for er kjøpelag.

Munnhuggeri Ettter kampen oppsto det munnhuggeri mellom Fagermo og Høiland, der Molde-spilleren skal ha uttrykt det samme som i sin andre tweet verbalt til Odd-treneren. Det satte ikke Dag Eilev Fagermo mye pris på.

- Han har mast i hele år, så jeg tenkte det var på tide at han fikk litt tilbake, men det tålte han tydeligvis ikke. Han ble dritsur. Han har jo holdt på i hele år, men så tåler han ikke et lite stikk tilbake, forteller Tommy Høiland til Dagbladet.

Og Høiland fikk også svar av Fagermo.

- Han sa at jeg ikke var den skarpeste kniven i skuffen. Det kan han ha rett i, men det er ikke han heller. Hadde han tatt ut riktig lag, og vært en skarp kniv, så hadde han sikkert vunnet cupfinalen, fortsetter Høiland, som ikke angrer på tweeten sin.

Odds Lars-Kristian Eriksen tar sin egen trener i forsvar, og mener Høiland opptrer som en dårlig vinner.

- Fort gjort å være en dårlig taper, men noen klarer kunststykket å være en dårlig vinner, svarer Eriksen Høiland på Twitter.

- En av få som liker Fagermo Dag Eilev Fagermo fortalte pressen etter kampen at han mente at Odd tapte fortjent.

Og Odd-treneren får også støtte for stilen fra enkelte Molde-spillere etter cupfinalen.

- Jeg er vel en av de få som liker Fagermo. Jeg synes han er en dyktig trener som gjør mye bra. At han slenger litt dritt, bryr ikke jeg meg om, sier Vegard Forren.

- Det han har gjort for Odd har vært veldig bra. og den måten de satser på funker. Det var to gode lag her i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media