- Hva sier du nå Dag Eilev Tapermo?

Molde-spiller endte i munnhuggeri med Odd-treneren etter at gullet var sikra.

- Hva sier du nå Dag Eilev Tapermo?
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Moldes-spiller Tommy Høiland kom inn i cupfinalen mot Odd de siste ti minuttene for Fredrik Gulbrandsen.

Og der Fredrik Gulbrandsen skapte overskrifter med sin ville feiring underveis i kampen, prøver Høiland å stjele overskriftene etter at finalen er avgjort.  Dag Eilev Tapermo Tommy Høiland er kjent for å ikke akkurat spare på kruttet på Twitter, og etter å ha vunnet cupfinalen lot han Odd få gjennomgå.

- Me kan kjøbe heile Skien viss me vil!!, tweetet Høiland, før han noen minutter senere kom med følgende melding til Odds trener:

- Hva sier du nå Dag Eilev Tapermo?, skrev Molde-spilleren etter at gullet var sikra.

Tweeten må nok leses som et svar til Odd-treneren som før cupfinalen, og før sesongen, har brukt tid på å kalle Molde for er kjøpelag.

Munnhuggeri Ettter kampen oppsto det munnhuggeri mellom Fagermo og Høiland, der Molde-spilleren skal ha uttrykt det samme som i sin andre tweet verbalt til Odd-treneren. Det satte ikke Dag Eilev Fagermo mye pris på.

- Han har mast i hele år, så jeg tenkte det var på tide at han fikk litt tilbake, men det tålte han tydeligvis ikke. Han ble dritsur. Han har jo holdt på i hele år, men så tåler han ikke et lite stikk tilbake, forteller Tommy Høiland til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer