FAR: Cristiano Ronaldo er kjent som en stor playboy og det kommer stadig nye damehistorier. Nå er verdens dyreste fotballspiller blit far - og barnet skal hete Cristiano Ronaldo. Foto: AP
FAR: Cristiano Ronaldo er kjent som en stor playboy og det kommer stadig nye damehistorier. Nå er verdens dyreste fotballspiller blit far - og barnet skal hete Cristiano Ronaldo. Foto: APVis mer

Hva skal barnet hete?

Cristiano Ronaldo. Ja, du leste riktig.

||| (Dagbladet): Cristiano Ronaldo (25) annonserte søndag på Twitter og Facebook at han er blitt far.

Nå har han funnet det perfekte navnet for sønnen sin: Cristiano Ronaldo.

- Det går veldig bra med barnet. Vi passer det mens Cristiano er på ferie - babyen heter Cristiano akkurat som sin far. Cristiano valgte navnet, men vi like det også. Han likner på faren sin, han har de samme øynene, sier søsteren til Cristiano Ronaldo, ifølge Telegraph.

Gutten ble født 17. juni i USA og ryktene i Portugal spekulerer om barnet er et resultat av en «one-night stand» eller om Ronaldo besøkte en fertilitetsklinikk da han var på ferie i fjor og at barnet ble båret fram av en surrogatmor.

Babyen, Cristiano Ronaldo, passes nå av sin farmor og tante, mens Cristiano Ronaldo, fotabllspilleren, er på kjærlighetsferie i USA med sin nye flamme, den russiske modellen Irina Shayk.

- Noen synes kanskje at dette er rart, men vi synes det ikke. Vi er veldig glad for hva Cristiano har gjort, sier søsteren.

Cristiano Ronaldo gikk fra Manchester United til Real Madrid i fjor sommer for rekordsummen 800 millioner kroner. Han tjener over to millioner kroner i uka i Madrid.

PS! Cristiano Ronaldo er ikke den eneste idrettsutøveren som liker sitt eget navn. Bokseren George Foreman har fem sønner - samtlige heter George Foreman.

FLAMME: Cristiano Ronaldos siste prosjekt, russiske Irina Shayk. Foto: AFP
FLAMME: Cristiano Ronaldos siste prosjekt, russiske Irina Shayk. Foto: AFP Vis mer