Hva skal barnet hete?

Bookmakerne i England tror ikke Beckham-familiens nyeste tilskudd skal hete Trafford likevel...

David Beckham og krydderkona Victoria kalte sitt første barn opp etter unnfangelsesstedet i New York. Siden paret er gravide igjen har selvsagt bookmakerne i England åpnet for at vi kan spille på hva det kommende barnet skal hete.

De første ryktene bar bud om at det neste skuddet på Beckham-stammen også skulle kalles opp etter stedet den livgivende hyrdestunden fant sted, nemlig Trafford.

Men etter at Victoria Beckham fortalte pressen at det ikke var lov å ha sex på hjemmearenaen til David, og at barnet uansett ikke var unnfanget der, kuttet like gjerne bookmakerne oddsen på et par andre hete alternativer, melder Dotmusic.

Det kjente bookmakerfirmaet William Hill mener nå at barnet sannsynligvis kommer til å hete Paris. Andre stalltips lyder på Knightsbridge, et yndet handlested for fru Beckham, eller Homer, som Beckhamresidensen i Hertfordshire heter.

Dagbladet.no har ikke sjekket om du kan sette penger på om navnet på hjemmet er Simpsons-inspirert.

john.rasmussen@dagbladet.no

NAVNETRØBBEL: Victoria og David beckham, her med sønnen Brooklyn mellom seg, holder oddselskende spillere på pinebenken. Mange lurer på hva neste blad Beckham skal hete, og et hett tips skal være Paris.