Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hva skal Gazza hete?

Fotballegenden skifter navn på TV.

(Dagbladet.no): Han har vært i fylleslagsmål, sagt dumme ting på TV og banket kona si. Nå vil Paul «Gazza» Gascoigne skifte navn i et forsøk på å distansere seg fra sin trøblete fortid, melder Reuters.

Men hva skal mannen hete? Det heteste tipset så langt er G8, som er en kombinasjon av etternavnet og det gamle skjortenummeret. Andre muligheter er enkelt og greit PG, et annet er PJ (hans fulle navn er Paul John Gascoigne).

Klokka ni lokal tid får britiske TV-seere svaret.

- Paul er ikke riktig for oss fordi det er for nært knyttet til fortiden, skal han ha uttalt til The Sun. Legg forøvrig merke til at han omtaler seg selv i flertall.

Det smått pompøse stuntet minner unektelig om det Prince gjorde da han forlangte å bli titulert The Symbol (det fordømte tegnet finnes dessverre ikke på tastaturet), senere The Artist Formerly Known As Prince og deretter bare The Artist. Nå har han byttet tilbake til Prince igjen.

  • Det nye navnet vil nok uansett ikke bli «Keikoburger», som var gårsdagens store navnenyhet.
NYTT KAPITTEL: Paul Gascoigne lanserte nylig sin selvbiografi. Nå er det klart for et nytt kapittel i den tidligere fotballstjernens liv.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media