Hva skjedde med de store Brasil-stjernene?

To av de fire «R»-ene - Ronaldinho, Romario, Ronaldo og Rivaldo - er fortsatt en del av fotballen. En av dem er nesten konkurs, mens en annen er politiker i hjemlandet.

SPILTE SAMMEN: Rivaldo (t.v.), Ronaldinho (i midten) og Ronaldo. Her sammen under en kamp i 2006. Foto: Ormuzd Alves/AP/NTB Scanpix
SPILTE SAMMEN: Rivaldo (t.v.), Ronaldinho (i midten) og Ronaldo. Her sammen under en kamp i 2006. Foto: Ormuzd Alves/AP/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brasil har hatt mange publikumsfavoritter opp gjennom åra. Vi har i den anledning tatt for oss fire store med forbokstaven «R»: Romario, Ronaldinho, Rivaldo og Ronaldo, for å se hva de gjør i dag.

Ronaldinho - Publikumsfavoritten

Ronaldinho (38) er en av de mest lekne spillerne fotballen har sett. Mannen med de karakteristiske krøllene presenterte seg først for storklubben PSG, i ei tid da den franske klubben ikke hadde like pengesterke eiere, før han blendet publikum på Camp Nou for Barcelona og seinere AC Milan.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer