Hva skjedde med de store Brasil-stjernene?

To av de fire «R»-ene - Ronaldinho, Romario, Ronaldo og Rivaldo - er fortsatt en del av fotballen. En av dem er nesten konkurs, mens en annen er politiker i hjemlandet.

SPILTE SAMMEN: Rivaldo (t.v.), Ronaldinho (i midten) og Ronaldo. Her sammen under en kamp i 2006. Foto: Ormuzd Alves/AP/NTB Scanpix
SPILTE SAMMEN: Rivaldo (t.v.), Ronaldinho (i midten) og Ronaldo. Her sammen under en kamp i 2006. Foto: Ormuzd Alves/AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brasil har hatt mange publikumsfavoritter opp gjennom åra. Vi har i den anledning tatt for oss fire store med forbokstaven «R»: Romario, Ronaldinho, Rivaldo og Ronaldo, for å se hva de gjør i dag.

Ronaldinho - Publikumsfavoritten

Ronaldinho (38) er en av de mest lekne spillerne fotballen har sett. Mannen med de karakteristiske krøllene presenterte seg først for storklubben PSG, i ei tid da den franske klubben ikke hadde like pengesterke eiere, før han blendet publikum på Camp Nou for Barcelona og seinere AC Milan.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer