Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Hva skjer med TV 2 Sumo? Håpløst at det klikker midt i PL-kvelden!»

- Jobber på spreng med å fikse det.

PROBLEMER: TV 2 Sumo og videospilleren på nett har store problemer for øyeblikket. Liverpool-spiller Luis Suárez (t.v.), Arsenals Nicklas Bendtner og Aston Villas Christian Benteke er blant spillerne som er i aksjon i kveld. Foto: Skjermdump TV 2 Sumo/NTB scanpix
PROBLEMER: TV 2 Sumo og videospilleren på nett har store problemer for øyeblikket. Liverpool-spiller Luis Suárez (t.v.), Arsenals Nicklas Bendtner og Aston Villas Christian Benteke er blant spillerne som er i aksjon i kveld. Foto: Skjermdump TV 2 Sumo/NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Siste: Klokka 22.15 meldte TV 2 Sumo selv på sin Twitter-profil at tjenesten er oppe går igjen etter omtrent tre kvarters nedetid.

«Vi har tekniske problemer med TV 2 Sumo og videoplayeren vår nå og jobber på spreng med å fikse det. Vi beklager!» skriver TV 2 Nyhetene på sine Facebook-sider.

Problemene skapte sterke reaksjoner i sosiale medier.

Du kan følge alle kampene i Premier League-runden i Dagbladets fotballstudio.

Det er mange som reagerer på sosiale medier. Problemene kommer midt i Premier League-runden som nå pågår for fullt.

«Hva skjer med Tv2sumo???? Håpløst at det klikker midt i en PL-kvelden!!! @Tv2sumo», skriver en bruker på Twitter.
«Lov å bli (tekno)forbanna så det koster etter når TV2 selger sumo-abonnement i hue og ræva, og alt kræsjer midt i kampen!? I 2013!? #tv2sumo», skriver en annen.

«Er det mulig #Tv2sumo?! jeg betaler ikke 199 kr i måneden for en treig tjeneste som sier "ops, vi har støtt på et problem"...», skriver en tredje bruker.

TV 2 Sumo melder selv på Twitter at det er ustabilitet på sida, men at kampene kan sees på tjenestens applikasjoner på Iphone og Ipad.

Dette er kampene som går på balløya i kveld, og som du vanligvis skal kunne se på TV 2 Sumo i kveld:

Southampton - Aston Villa (0-1)
Stoke - Cardiff (0-0)
Sunderland - Chelsea (1-2)
Swansea - Newcastle (1-0)
Man. United - Everton (0-0)
Liverpool - Norwich (3-0)
Arsenal - Hull (1-0)
Fulham - Tottenham (0-0)
West Bromwich Albion - Manchester City (0-2)