- Hva tror du at de røyker på Emirates?

Liverpool-eier mobber Arsenal etter Suarez-bud.

 VÆR SÅ SNILL:  Luis Suarez har tidligere sagt han ønsker seg bort fra Liverpool. Men det virker ikke som klubbens eier John W. Henry er lysten på å miste sin toppscorer. Foto: Tim Hales / AP / NTB Scanpix
VÆR SÅ SNILL: Luis Suarez har tidligere sagt han ønsker seg bort fra Liverpool. Men det virker ikke som klubbens eier John W. Henry er lysten på å miste sin toppscorer. Foto: Tim Hales / AP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpools amerikanske eier John W. Henry er sjeldent ute og snakker om egen klubb i offentligheten.

Men etter at Arsenal la inn et bud på 40 millioner pund, greide ikke den Liverpool-sjefen å la være.

Klausul Luis Suarez har nemlig en klausul i kontrakten som sier at han kan diskutere med andre klubber dersom en klubb skulle legge inn et bud som er høyere enn 40 millioner pund, noe Arsenal nå har gjort.  Så selv om Liverpool har avslått budet, står hovedpersonen selv fritt til å høre på hva London-klubben har å tilby.

- Hva tror du at de røyker på Emirates?, skriver Henry på sin Twitter, og refererte til budet Arsenal la inn.

I følge den velinformerte journalisten Tony Barrett er eieren alt annet enn glad etter at budet tikket inn på Anfield.

Større enn klubben Liverpool har tidligere i sommer sagt at Suarez ikke er til salgs. Men fra Australia advarte Liverpools manager Brendan Rodgers at ingen er større enn klubben. Til og med ikke toppscoreren.

- Det er noe vi har veldig fokus og som vi vil kontrollere. Fotballen er annerledes nå enn den var før og spillerne kan finne forskjellige metoder for å åpne opp muligheter på markedet, sier Rodgers på en pressekonferanse, gjengitt av Daily Mail.

- Hva tror du at de røyker på Emirates?

Men selv om han ikke har lyst til å miste sin toppscorer, er Liverpool-manageren klar på at det kan skje. For alle spillere har sin pris.

- Vi har hatt god kontakt, og jeg vil sette meg ned og snakke med ham nå, sier Rodgers.