Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hva var det jeg holdt på med?

Dette angrer Ronaldo på.

SPAGHETTI-HÅR: Cristiano Ronaldo angrer på denne frisyren fra 2003. - Hva holdt jeg på med? spør Ronaldo. Foto: REUTERS/Ian Hodgson
SPAGHETTI-HÅR: Cristiano Ronaldo angrer på denne frisyren fra 2003. - Hva holdt jeg på med? spør Ronaldo. Foto: REUTERS/Ian Hodgson Vis mer

Følg VM-kampene direkte i fotballstudio.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo og Portugal møter Sverige til VM-playoff i kveld. Ronaldo er for tida også aktuell med sin egen kolleksjon med undertøy.

I et intervju med Shortlist magazine snakker Real Madrid-stjernen om blant annet Wayne Rooney, klær og sin egen spesielle frisyre som fersk i Manchester United.

Spaghetti-hår Ronaldos spesielle hårsveis fra blant annet 2003 er noe han ler av i dag.

- Jeg kan se bilder av meg selv da jeg var 16-17 år og si: Hva holdt jeg på med? Da jeg var i Manchester hadde jeg spaghetti-hår, langt hår med gule tupper. Hva drev jeg med? sier Ronaldo i intervjuet gjengitt av Independent.

En annen tidligere lagkamerat som har fått oppmerksomhet for blant annet håret sitt, er Wayne Rooney. Duoen spilte sammen i Manchester United før Ronaldo ble solgt til Spania i 2009.

Pen med hår - Rooney har sin egen stil. Men med hår ser han mye bedre ut. Han ser virkelig bra ut nå. Før var han litt fæl, men med hår er han praktfull, sier Ronaldo.

Rooney gjennomførte en hårtransplantasjon sommeren 2011.

Ronaldo møter Zlatan Ibrahimovic til duell i Portugal. Bare en av dem får VM-billett.

Samtidig spiller Norge privatlandskamp mot Danmark på bortebane.

MØTES I KVELD: Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo fra landskamp i 2008. Foto: AP Photo/Niklas Larsson
MØTES I KVELD: Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo fra landskamp i 2008. Foto: AP Photo/Niklas Larsson Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media