Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Hva var det jeg sa, han filmer!»

Martin Andresen om Vidar Riseth under tidligere møte. I dag møtes de igjen - som VIF- og LSK-spillere.

(Dagbladet.no): Når Lillestrøm og Vålerenga møtes til kamp på Åråsen i kveld, står det som vanlig atskillig mer enn poeng på spill.

Prestisje og ære er stikkord for så vel supportere som spillere.

- Dette er et skikkelig derby, og vi gleder oss veldig. Slike kamper gir litt ekstra motivasjon, og det er ekstra interesse rundt. Slik skal det være, sier VIFs hovedtrener Tor Ole Skullerud til vif.no.

- Må hive oss med i krigen

Han forventer en tøff og fysisk kamp, der spillerne vil kjenne smerte i duellene.

- Vi må hive oss med i krigen, og det skal klinkes til i den delen av spillet. Når vi har gjort det, håper vi at vi skal kunne ta med oss vårt eget spill og få til det, sier han. 

Hvis Vålerengas alt mulig-mann Martin Andresen og Lillestrøms fremmedlegionær Vidar Riseth går foran i denne bataljen, er det ingen som blir overrasket.

- Martin sto over og skjelte meg ut 

Før kampstart mimrer de to om tidligere klinsjer, og da særlig den som oppsto da Vidar Riseth ble felt av Bengt Sæternes på Lerkendal i 2006.

TØFFE TAK: Sånn så det ut da daværende Brann-spiller Martin Andresen skjelte ut Rosenborgs Vidar Riseth for filming i 2006. I kveld møtes de to igjen, men denne gangen kledd i blått og gult. Foto: TOM E. ØSTHUUS/DAGBLADET
TØFFE TAK: Sånn så det ut da daværende Brann-spiller Martin Andresen skjelte ut Rosenborgs Vidar Riseth for filming i 2006. I kveld møtes de to igjen, men denne gangen kledd i blått og gult. Foto: TOM E. ØSTHUUS/DAGBLADET Vis mer

- Det neste jeg merket var at Martin sto over meg og skjelte meg ut. Det var nok for å avlede oppmerksomheten for en takling på grensen til rødt, sier Riseth til lokalavisa Romerikes Blad.

Andresen kan på sin side kaste mer lys over situasjonen.

«Hva var det jeg sa, han filmer»

- Jeg skrek litt til Vidar fordi han lå nede. Grunnen var at dommeren var på vei til å gi Bengt et urettferdig gult kort. Jeg beskyldte ham for filming og det som verre var, og da spratt Vidar opp, hvorpå jeg sa til dommeren: «hva var det jeg sa, han filmer!», forteller Andresen til RB.

- Og Bengt fikk ikke gult kort, heller, konstaterer han fornøyd.

Både Riseth og Andresen understreker uansett at de er gode venner utafor banen. At de også kan ha humør på banen, viste de under seriefinalen i 2006 - da Andresen sentret til Riseth, som ga ballen tilbake, etter avspark.

image: «Hva var det jeg sa, han filmer!»
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media