LAURENT VAR BLANC OM HØGLI: Da en nordlandsk journalist ville ha Laurent Blancs mening om Tom Høgli, måtte den franske landslagssjefen - kanskje ikke helt overraskende - melde pass. 
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
LAURENT VAR BLANC OM HØGLI: Da en nordlandsk journalist ville ha Laurent Blancs mening om Tom Høgli, måtte den franske landslagssjefen - kanskje ikke helt overraskende - melde pass. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

- Hva vet du om Tom Høgli?

- Eh, svarte Laurent Blanc.

|||• Fotballstudio kl. 21.15: Norge - Frankrike

ULLEVAAL (Dagbladet): Den tidligere stopperkjempen Laurent Blanc leder i kveld Frankrike for første gang etter at han tok over for Raymond Domenech.

Selv om det bare er en treningskamp, er det svært viktig for Frankrike å vise seg fram fra en positiv side etter sommerens VM-fiasko.

Blanc håper nok at selve kampen blir mindre krevende enn enkelte av spørsmålene på pressekonferansen dagen før kampen mot Norge.

HER ER HAN, BLANC: Tom Høgli starter på høyreback for Norge mot Frankrike i kveld. 
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
HER ER HAN, BLANC: Tom Høgli starter på høyreback for Norge mot Frankrike i kveld. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

Da en nordnorsk journalist spurte hva han visste om Tromsøs Tom Høgli, var Laurent rett og slett Blanc.

- Eh, jeg kjenner ikke navnet på de norske spillerne, akkurat som den norske sjefen kanskje ikke vet navnet på mine, sa Blanc med et smil.

Men selv om mange av navnene er ukjente for den jevnt fotballinteresserte nordmannen, er det ikke akkurat et B-lag som løper utpå Ullevaal på onsdag.
 
Romas Philipe Mexés, Arsenals Samir Nasri og Real Madrid-duoen Lassana Diarra og Karim Benzema er ingen lettvektere i internasjonal fotball.

I tillegg består laget av sultne unggutter som alle vil prøve å imponere nok til å komme med når alvoret starter i EM-kvalifiseringen senere i høst.