Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hva ville du gitt for denne badeballen?

Nå er den solgt på Ebay.

BADEBALLEN BLE MATCHVINNER: I samarbeid med Darren Bent sørget badeballen for at Sunderland slo Liverpool 1-0. Nå er den solgt for nesten 4000 kroner. Foto:   REUTERS/Nigel Roddis
BADEBALLEN BLE MATCHVINNER: I samarbeid med Darren Bent sørget badeballen for at Sunderland slo Liverpool 1-0. Nå er den solgt for nesten 4000 kroner. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

||| (Dagbladet): Liverpools egen supportersjappe ble raskt utsolgt for røde badeballer etter det famøse baklengsmålet mot Sunderland forrige måned.

Nå er originalen - den som rundlurte Pepe Reina og ble matchvinner på Stadium of Light - solgt på Ebay.

Som ventet ble prisen noe høyere enn de 10 pundene Liverpool-butikken opererte med: For 411 pund - snaue 4000 kroner - sikret en fotballtilhenger seg det som trolig er verdens mest berømte badeball.

Sykehus får pengene

Pengene går til Alder Hay Hospital på Merseyside, som fikk badeballen i gave av 41 år gamle Wayne Bate fra småbyen Thirsk i North Yorkshire. Han var på kampen sammen med sin fire år gamle sønn Callum - som for øvrig er navnebror med badeballgutten - Callum Campbell (16).

- Vi satt på fremste rad, og jeg spurte en av vaktene om vi kunne få badeballen for å muntre opp Callum (fireåringen, journ.anm), sier Bate til regionavisa Sunday Sun.

Men der badeballgutten var frekk nok til å tjene penger på å la seg intervjue i kjølvannet av episoden, velger altså Bate å gi de 411 pundene til et sykehus i Liverpool.

Everton-fan?

Hvor man setter stor pris på gesten.

- Dette er langt mer enn jeg forventet. Jeg håpet summen skulle komme opp i rundt 100 pund, så jeg er fornøyd. Bare det å få ballen i gave var fantastisk, og det samme er publisiteten dette har gitt oss, sier veldedighetsansvarlig ved Alder Hey, Christine Done.

Som tillater seg å spekulere i hvem som fikk tilslaget på badeballen:

- Det er godt mulig en Everton-fan fikk den, eller kanskje Pepe Reina som ble så forvirret at han lot ballen slippe forbi seg, sier hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media