Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hvem blir VMs store spiller?

Si din mening, og stem på din favoritt!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går skrev Dagbladet.nos VM-kommentator om at spillerne på de gjenværende lagene har tre kamper på seg til å vise at de fortjener tittelen VM beste spiller.


«Kandidatene er mange. Bare Brasil alene har tre, med Ronaldinho som den største,» skrev Esten O. Sæther, og la til at ingen spillere så langt har skilt seg ut.

Gjennom artikkelen nevner han noen av navnene som var kandidater til å bli VMs største spiller før mesterskapet tok til:

•Ronaldinho (Brasil).

•Wayne Rooney (England).

•Patrick Vieria (Frankrike).

•Miroslav Klose (Tyskland).

•Riquelme (Argentina).

KANDIDAT: Brasils Ronaldinho var kanskje den aller største favoritten til å bli VMs profil - iallfall før mesterskapet til. Foto: YOURI KOCHETKOV/EPA/SCANPIX
KANDIDAT: Brasils Ronaldinho var kanskje den aller største favoritten til å bli VMs profil - iallfall før mesterskapet til. Foto: YOURI KOCHETKOV/EPA/SCANPIX Vis mer

•Ronaldo (Brasil).

•Kaká (Brasil).


Dette er spillere Sæther mener har lyktes i varierende grad under VM i Tyskland.

Samtidig understreker han at alle disse spillerne har mulighet til å vise seg fram gjennom enda tre kamper i VM, hvis laget deres går til finalen.

Hvem av de ovenfor nevnte mener du at har størst sjanse til å bli spilleren alle husker etter at VM er slutt?


Eller tror du kanskje at det blir en helt annen spiller?

image: Hvem blir VMs store spiller?