Hvem burde vunnet?

Dette skriver lokalavisene om fotballrunden i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lokalavisene påtar seg oppgaven med å hausse opp stemningen i Tippeligalagenes nedslagsfelt. Mange reagerte i forrige uke at vi i lokalrunden ikke hadde med Oslo-lagenes lokalaviser.

Spøkefulle sjeler savnet linker til VG og Dagbladets omtale, men sannheten er at Oslo ikke har en skikkelig lokalavis som skriver lokalpatriotisk om lagene. Derfor blir også denne ukas lokalrunde uten Oslo-innslag.

Brann - Odd

«Drømmedebut for Morten Olsen», skriver telemarksavisa Varden etter Odds sterke uavgjortresultat på Brann Stadion i går.

I Dagbladet var debuten verdt en 4'er på børsen, som tilsvarer «skuffende». Det samme var den i VG.

Odd-stopperen Ronny Deila går enda lengre, og sier til Telemarksavisa om Brann:

- Vi skal slå slike bunnlag!

I Bergen begynner spillerne å bli lei av å ikke få betalt for det gode spillet sitt. Robbie Winters forteller Bergensavisen at spillet ikke betyr noen ting når poengene uteblir.

Bergens Tidende mener Brann kom tilbake til hverdagen i går. Brannlaget var ifølge BTs sportskommentator «redusert til en gledesløs gjeng på straffarbeid».

Lillestrøm - Rosenborg

Romerikes Blad mener Lillestrøm mistet grepet på Rosenborg på slutten. Unødvendig. Det er LSK-spillerne enige i.

- Jeg føler meg snytt nå, fortalte målscorer Espen Søgård til avisa etter kampen.

Adresseavisen forteller trønderne at RBK ble kriget ut av kampen. Vidar Riseth er mer opptatt av den ekstreme holdingen, og mener spillerdrakta nesten ikke hang sammen etter kampen.

Bodø/Glimt - Ham-Kam

Hamar Arbeiderblad forteller at trenerguru Ståle Solbakken vurderte å vrake kamphelt og målscorer Espen Olsen før Kammas første seier i Tippeligaen.

Samtidig er det en kronerulling på gang på Hamar for å beholde forsvarsspilleren Aksel Smeets.

Avisa Nordland er derimot ikke veldig imponert over Bodø/Glimt: «Målløst, tannløst og motløst er tittelen i avisa, som mener laget ikke er til å kjenne igjen fra i fjor.

Lyn - Sogndal

I Sogn Avis er lagkaptein Anders Stadheim ganske deprimert over plasseringen til gutta fra saftbygda. Han mener begge baklengsmålene mot Lyn i går var teite, og at det nå er samling i bånn. Likevel beroliger han lokalbefolkningen.

- Ingen grunn til panikk. Vi må bare finne tilbake selvtilliten, sier han til avisa.

Stabæk - Tromsø

Gutan er på tabelltoppen, og det setter Tromsø-avisene pris på. «En toppscorers måltørke er over» skriver Nordlys, og trekker fram den solide defensive jobben mot Stabæk.

Bladet Tromsø er også i fyr og flamme, og titler med «Kynisme gir grunn til å glise».

I Bærum er man noe mer avmålt i sine kommentarer. Lokalavisa Asker & Bærums Budstikke nøyer seg med å skrive at Stabæk hadde håp om et poeng da Inge Andrè Olen reduserte. Men:

Det ble med

håpet.

I kveld går rundens siste Tippeligakamp av stabelen i Fredrikstad. Der venter fulle tribuner og stor fotballfest på Vålerenga, mens Fredrikstad Blad melder før kampen:

«Plankehaugen ønsker ikke bråk».

MATCH-HELT: Bergensavisene trekker fram Ragnvald Soma, mens Varden likte Morten Olsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer