Hvem er best av Drogba og Rooney?

Du har svaret. Sett karakter på finalelagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Moskva er åstedet for den største klubbkampen i engelsk fotballhistorie: For første gang skal to mannskap fra «Balløya» gjøre opp om klubfotballens «hellige gral», Champions League-trofeet.  

Dagbladet.no lar deg som leser trille terning for å gi en indikasjon på hvilket av de to lagene som går sterkest rustet til «krigen» på  Luzjniki stadion onsdag kveld.

Det knytter seg naturlig nok mye hemmelighets- kremmerier rundt onsdagens laguttak. Vi understreker derfor at det er sannsynlige lagoppstillinger, laget på bakgrunn av redaksjonell diskusjon.

Vi har lagt til grunn at begge lag kommer til å starte kampen i en defensiv 4-3-3-formasjon, med tre sentrale midtbanespillere foran backrekka og fremskutte vinger flankerer midtspissen.

Avstemningen er utformet slik at du gir stemme til én og én spiller av gangen ved å velge terningkast og trykker på «stem»-knappen under spillerens navn. Tallet som kommer opp indikerer antall stemmer, men lengden på søylen forteller hvor karaktersnittet ligger.

Manchester United

Chelsea:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer