Hvem er denne karen?

Noen ganger kan man mistenke fødselsforvekslinger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

(Dagbladet.no): Tvillinger ligner ofte veldig mye på hverandre. Merkelig nok. Merkeligere er det likevel at mennesker født på vidt forskjellige steder på kloden ser helt like ut.

Ta en kikk på bildene av tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal og Indias statsminister Atal Behari Vajpayee. De to er så like at man kan mistenke fødselsklinikken for en stygg feilplassering av en av dem.

- Dette har jeg ikke hørt en gang før, men mange ganger, sier en lattermild Per Ravn Omdal til Dagbladet.no. Og:

- Jeg kan jo ikke fornekte likheten.

- Du er sikker på at det ikke er noe slektskap mellom dere?

- Det er jeg, ler han.

Omdal kan fortelle at herværende papiravis brukte sammenlikningen flere ganger som en look-alike. Morsomheten ble enda bedre da Vajpayee gikk av for noen år siden, og Dagbladet trykket bildene av Omdal og den nye indiske statsministeren som look-alikes to uker senere. Da lo Omdal godt. Som nå.

- Det er bare sånn det er. Jeg kan ikke få gjort noe med det, ler Omdal.

Send oss dine forslag

Og det finnes garantert flere morsomme forvekslinger. Fotballspilleren Ronaldo er til stadighet sammenlignet med Trond Viggo-vennen Flode (det var noe med tennene), mens Kåre Valebrok i TV 2 sammenlignes med rollefiguren Gollum fra Ringenes Herre.

Har du flere tips? Mail oss dine forslag på hvem som helt åpenbart er skilt ved fødselen!

PS! Atal og Omdal er også sammenlignet med ruter sju i den amerikanske kortstokken over ettersøkte irakere.

Noen bedre?

WANTED: Atal og Per likner mistenkelig på denne karen også, synses det rundt om i Norges land. Men Amir Hamudi Hasan al-Sadi var ruter sju i USAs kortstokk over de 52 mest ettersøkte irakerne.
SOM TO DRÅPER? Indias statsminister og Norges tidligere fotballpresident er utvilsomt likere enn folk flest.
EN TREDJE BROR? En hyggelig Dagbladet.no-leser mener Peter Batta i Huseiernes Landsforbund er den tredje, og hittil ukjente broren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer