Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hvem er denne kvinnen?

Spekulasjonene raser etter at ambulanse hentet person i Tiger Woods' hjem.

SPEKULASJONER:Bildet viser en uidentifisert kvinne som blir bragt inn på Health Central-sykehuset i Ocoee Florida, kort tid etter at redningsmannskaper svarte på en nødsamtale fra Tiger Woods' villa ikke langt unna. Foto: SCANPIX/AP/AP Television News
SPEKULASJONER:Bildet viser en uidentifisert kvinne som blir bragt inn på Health Central-sykehuset i Ocoee Florida, kort tid etter at redningsmannskaper svarte på en nødsamtale fra Tiger Woods' villa ikke langt unna. Foto: SCANPIX/AP/AP Television News Vis mer

||| (Dagbladet): Spekulasjonene rundt Tiger Woods når nye høyder etter at en kvinne i natt lokal tid ble rapportert fraktet fra Woods' hjem til sykehus i Florida.

Kvinnens identitet er foreløpig ikke kjent, men talsmenn for Health Central Hospital i Ocoee, det samme sykehuset Woods' selv ble fraktet til etter bilulykken i forrige uke, bekrefter at en voksen kvinne ble innlagt og senere utskrevet.

Vitner beskriver kvinnen som middelaldrende, med gråblondt hår. Dette fikk mange til å spekulere på at det kunne være snakk om Elin Nordegrens mor, tidligere svensk minister Barbro Holmgren.

En talskvinne for Holmberg sier til nyhetsbyrået AP at hun ikke kan kommentere hvorvidt Woods' svigermor er involvert i dagens hendelse.

- Jeg har ikke vært i kontakt med henne, og jeg vet ikke hvor hun er, så jeg kan ikke avkrefte eller bekrefte noen ting, sier Eva Malmborg.

Hun bekrefter imidlertid at Holmberg har tatt en uke fri fra jobben.

Nødtelefon
Klokka halv tre i natt amerikansk tid (halv ni norsk tid) ble det ringt en nødtelefon fra Tiger Woods hjem i Isleworth i Orlando, Florida.

Ifølge flere lokale medier, blant andre avisa Orlando Sentinel, ble en kvinnelig pasient fraktet til sykehuset i ambulanse.

UTSKREVET: Flere amerikanske medier melder at kvinnen nå er skrevet ut fra sykehuset. Samtidig spekuleres det heftig i de samme mediene.Foto: SCANPIX/AP/John Raoux
UTSKREVET: Flere amerikanske medier melder at kvinnen nå er skrevet ut fra sykehuset. Samtidig spekuleres det heftig i de samme mediene.Foto: SCANPIX/AP/John Raoux Vis mer

En talskvinne for brannvesenet som fikk oppringningen ville imidlertid ikke bekrefte kvinnens identitet.

Også en Cadillac Escalade av samme type som Tiger krasjet 27. november - men med et registreringsnummer som skilte seg fra ulykkesbilen med bare ett symbol - ankom sykehuset like etter nødsamtalen.

Ifølge vitner ble bilen kjørt av en «attraktiv, blond kvinne» melder WFTV.com.

Sjåføren har også blitt utpekt som Elin Nordegren, blant annet av den lokale tv-stasjonen Wesh, som var blant de aller første ute med nyheten.

Overdose-rykter
Samtidig fortsetter strømmen av nye oppsiktsvekkende opplysninger rundt Tiger Woods sykehusbesøk etter bilkrasjen for halvannen uke siden.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal Woods ha blitt innlagt på Health Central Hospital under aliaset William Smith. Navnet skal i tillegg ha blitt endret etter hvert, for å hindre at noen skulle finne ut at golfstjernen var på sykehuset.

Elin Nordegren skal ha vært ved sin manns side, mens legene måtte intubere for å hjelpe Woods med å puste.

Innleggingspapirene kategoriserte Woods-diagnosen som «overdose».

Etter Woods' bilulykke ble det rapportert at golfstjernen var foreskrevet Vicodin og Ambien, henholdsvis et smertestillende middel og en sovemedisin.

MER TRØBBEL: Tiger Woods skal ifølge amerikanske nettsteder ha blitt registrert som et overdose-tilfelle da han ble lagt inn på det samme sykehuset for en drøy uke siden. Foto: Scanpix/AP/Rob Griffith
MER TRØBBEL: Tiger Woods skal ifølge amerikanske nettsteder ha blitt registrert som et overdose-tilfelle da han ble lagt inn på det samme sykehuset for en drøy uke siden. Foto: Scanpix/AP/Rob Griffith Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media